19 Ianuarie 22

Minunata inutilitate a filmelor şi concluzii la sfârşit de OM.

Prozelitismul apocaliptic al Bisericii, reclama dispariției credinței în Dumnezeu reprezintă o dorință lăuntrică din industria filmelor. Despre asta a scris pe un site social și „Kris Angel”, iată postarea acestuia de pe un site social:

„Voi ați observat că în mai toate filmele despre atrocitățile şi tragediile trecutului, despre dramele istorice, apare cel puțin un preot?
Dar ați mai observat că în mai toate filmele futurist-apocaliptice nu apare nici un preot cu duh... ci ori criminali/asasini îmbrăcați în preoți ori nebuni care se cred preoți?
Stiți de ce?
În primul caz, ni se arată în mod tainic-subconştient care e motivul pentru care lumea a supraviețuit în ciuda tragediilor istorice.
În al doilea caz, ni se arată în mod tainic-subconştient care e motivul pentru care lumea se va sfârşi...
Dispariția Duhovnicilor va aduce sfârşitul Liturghiei iar sfârşitul Liturghiei va aduce sfârşitul lumii. Iar asta va fi mare bucurie pentru nenumit... pentru că îi va aduce şi scurta lui, profețită domnie.
Duhovnicii vor dispărea, când se vor vaccina, căci, din păcate, vaccinarea este lepădare şi cădere, din moment ce nu se poate intra în Imparatia Cerului prin sacrificii de copii (avortoni), prin acceptarea sistemului opresiv-antihristic ori prin modificari genetice (înstrăinare de Creația Tatălui).
Întrebarea la care va trebui să ne răspundem cu toții este:
Cum vom putea noi să intrăm în Împărăție, îndepărtându-ne de ea, cum poți să intri într-o casă când tu te îndepărtezi de ea, cum ne vom putea apropia de îndumnezeire, prin îndrăcire, cum vom putea să deschidem porți, închizându-le, cum vom putea vorbi cu Tatăl, când noi dialogam cu necuratul, cum ne vom curăți, îmbrățişând spurcăciunea, cum vă veți mai putea pocăi, când veți avea atâtea privilegii, față de "medievalii" nevaccinați?
Cu adevărat nebun este cel care susține că nu te lepezi de Hristos dacă te vaccinezi, vai lui!, căci a susține că te poți apropia de ceva, îndepărtându-te ori ca te poți pocăi, continuând să te bucuri de privilegiile dobândite prin păcat, este schizofrenie pură. Vai vouă, orbilor!” - a scris Kris Angel pe un site social.

Foto credit: protv.ro
Lasa un comentariu
avatar
Articolul lunii
Retele Sociale
  • Facebook
  • Google+
  • Twitter
  • Comentarii
  • Apreciate
  • Vizualizari
Citate Ortodoxe