26 Mai 22

Ministrul Finanțelor declară că zisul certificat a fost complet inutil dpdv imunologic și sanitar, dar extrem de nociv dpdv economic

„Presa main-stream din Israel anunță iminenta renunțare la certificatul verde. Ministrul Finanțelor declară că zisul certificat a fost complet inutil dpdv imunologic și sanitar, dar extrem de nociv dpdv economic, plus că a dărâmat psihicul colectiv, prin panica indusă zilnic:
“There is no medical or epidemiological logic in the Green Pass, many experts agree,” Liberman said. “There is, however, direct harm to the economy, to daily operations and a not insignificant contribution to daily panic in the public”.
În orice caz, în Israel (și în Australia, de altfel) se vede clar eșecul lamentabil al “imunizării” în masă: sunt peste 60 de mii de infectări zilnic, cu peste 400 de cazuri grave în fiecare zi care, desigur, covârșesc spitalele (și încă nu au fost scoase la lumină toate cazurile de efecte adverse grave ale injectării cu 2-4 doze…). Comparativ cu România, Israel, țară cu un sistem sanitar mult mai bun și eficient, este într-o stare realmente gravă.
Pandemia se sfârșește, dar nu mulțumită injecțiilor, ci imunizării naturale.
Păcat că atât de multă lume a suferit din cauza acestei religii cinice, a covidienilor.
Vai nouă, tuturor, că nimeni nu va mai avea mult timp de-acum încolo încredere în știință și în medicină, nici măcar în cele oneste și benefice.” - a scris pe un site social avocatul Gheorghe Piperea, menționând ca sursă timesofisrael.com și link-ul de mai jos.

Conform news.ro, „Din 26 ianuarie, certificatul verde nu mai e obligatoriu în Marea Britanie. Medic român din Londra: Sincer, niciodată nu a fost promovat aici /Monitorizarea pacienţilor, mai importantă decât ideea că la o formă uşoară putem administra antivirale”.

Sursă foto: G4Media
Lasa un comentariu
avatar
Articolul lunii
Retele Sociale
  • Facebook
  • Google+
  • Twitter
  • Comentarii
  • Apreciate
  • Vizualizari
Citate Ortodoxe