02 Decembrie 20

Ministra „Pepsiglas” a dat ordin, de luni se închid școlile și grădinițele, iar orele se mută în online

   Celebra ministresă, pentru declarații precum „Pepsiglas” și recomandarea pentru copii care nu au curent electric în casă, ca „pentru orele online, în casele fără curent electric, elevii să urmărească lecțiile la televizor”, Monica Anisie, astăzi pe 8 noiembrie a dat ordinul de ministru nr. 5.972 prin care toate școlile și grădinițele din țară să se mute în mediul online. Ordinul intră în vigoare începând cu data de 09.11.2020, pentru o perioadă de 30 de zile.

   În timp ce lumea întreagă se luptă cu pandemia de coronavirus, domnul președinte Iohannis în loc să rezolve problemele grave din sistemul școlar în ceea ce privește școala online prin „oamenii săi competenți”, ca ministrul educației....el are o problema cu sexualitatea, „la solicitarea asociațiilor de „tineri” din rețeaua Soroș, trimite Parlamentului, spre reexaminare, legea, cu solicitarea eliminării amendamentului care transformă educația sexuală în educație sanitară și cere acordul părintelui.” - vezi articolul PREȘEDINTELE ROMÂNIEI INSISTĂ PENTRU „EDUCAȚIA SEXUALĂ” IDEOLOGIZATĂ.

Prevederile integrale ale ordinului de ministru nr. 5.972 din 8.11.2020

Art. 1 Începând cu data de 09.11.2020 se suspendă, pentru o perioadă de 30 de zile activitățile didactice care impun prezența fizică în unitățile de învățământ preșcolar, primar, gimnazial, liceal și postliceal a preșcolarilor și elevilor. 

Art. 2 (1) Activitățile didactice pentru unitățile prevăzute la art. 1 vor fi desfășurate în sistem on-line, conform Metodologiei-cadru privind desfășurarea activităților didactice prin intermediul tehnologiei și al internetului, precum și pentru prelucrarea datelor cu caracter personal, aprobată prin Ordinul ministrului educației și cercetării nr. 5.545/2020. 

(2) În cazul în care activitățile nu pot fi desfășurate conform prevederilor alin. (1), inspectoratele școlare județene/inspectoratul școlar al municipiului București și unitățile de învățământ preuniversitar au obligația să asigure resursele educaționale pentru elevii care nu au acces la tehnologie informațională și internet. 

Art. 3 Activitățile didactice prevăzute la art. 1 vor fi reluate cu respectarea tuturor condițiilor de siguranță epidemiologică și igienă sanitară. 

Art. 4 Direcția generală învățământ preuniversitar, inspectoratele școlare județene/Inspectoratul Școlar al Municipiului București și unitățile de învățământ preuniversitar duc la îndeplinire dispozițiile prezentului ordin. 

Art. 5 Prezentul ordin se publică în Monitorul Oficial al României, Partea I.” 

Citește și:

PREȘEDINTELE ROMÂNIEI INSISTĂ PENTRU „EDUCAȚIA SEXUALĂ” IDEOLOGIZATĂ
Arhiepiscopia Sucevei și Rădăuților: Recomandări pastorale pentru un vot responsabil și corect
Monica Anisie, gafă peste gafă: „Vi se pare că pot să știu când se fabrică tablete?”
Gafa momentului de la Monica Anisie: Pentru scoala online, in casele fara curent electric, elevii pot urmari lectiile la televizor

 
Sursă foto: magnanews.ro
Lasa un comentariu
avatar
Articolul lunii
Retele Sociale
  • Facebook
  • Google+
  • Twitter
  • Comentarii
  • Apreciate
  • Vizualizari
Citate Ortodoxe