21 Aprilie 21

Ministerul Sănătății MANIPULEAZĂ pe Facebook

Manipularea emoțională este folosită ca o armă imbatabilă în situații limită, căderea unei puteri politice, stricarea unor „planuri” ale puterilor politice sau alte asemenea, manipularea emoțională fiind de multe ori ultima armă folosită atunci când totul pare pierdut ... asta se și întâmplă în aceste zile de tristă amintire, protestul, așa cum se întâmplă mereu, nu perfect, nu există protest perfect, acest drept constituțional, democratic, este umbrit de amenzi, jigniri din partea presei și politicului, boicot total din partea media. Aceasta este democrație? 

Textul manipulatoriu din partea Ministerului Sănătății de pe Facebook este acesta: „În primul val, personalul medical din Anglia, din Italia, din Spania primea aplauze de la balcoane. Și la noi, galeriile de fotbal aprindeau torțe de mulțumire în fața spitalelor. 
Entuziasmul s-a epuizat, cu tot cu ecouri. În valul trei, în România se fluieră spitalele. Libertatea a fost, ca să vedem, cu toții, cum arată suferința și munca, în secția ATI căreia i s-a strigat „Asasinii!”.” Adică statul se folosește de o situație deprolabilă pentru a se justifica, pentru a muta atenția de la ei, de la politicul cu mai multe „standarde”, că doar ei au voie sa încalce toate regulile proprii, noi nu ... astfel mutând atenția către o situație emoționantă, către oameni angajați să facă un anumit job, către medici. Jegul politic nu are limite .... 

Sursă foto: pixabay.com
Lasa un comentariu
avatar
Articolul lunii
Retele Sociale
  • Facebook
  • Google+
  • Twitter
  • Comentarii
  • Apreciate
  • Vizualizari
Citate Ortodoxe