21 Aprilie 21

Ministerul Sănătății bate în retragere, vaccinul anti-Covid NU mai este sigur

   După campania agresivă pro-vaccinare a statului la TV, radio și pe internet, urmează ca astăzi să citesc pe o rețea socială o postare din partea Ministerul Sănătății - România care atrage atenția asupra faptului că respectivele „companii care au dezvoltat cele două vaccinuri (folosite în România contra Covid-19) NU au făcut studii specifice pentru a observa efectele vaccinării la femeile gravide și la cele care alăptează. În aceste două cazuri, este recomandat ca înainte de a lua o decizie, să discutați cu medicul specialist. Acesta poate să vă ajute să evaluați o balanță risc-beneficiu, individualizată pentru fiecare pacientă în parte.” - acum înțelegeți că până și companiile cu pricina au declarat faptul că cei care se vaccinează acum, o fac într-o a treia fază de testare? Vaccinarea este atât de „sigură” încât Ministerul (captură foto) mai sus menționat adaugă faptul că „decizia de vaccinare vă aparține în totalitate.”
   Eu ne-fiind foarte prost, prost poate, dar foarte prost nu ... îmi amintesc că nu de mult, chiar recent a fost lansată de către stat campania de vaccinare contra Covid-19 ca fiind SIGURĂ, campania suna așa „vaccinarea împotriva COVID-19 în România. Gratuită. Voluntară. Sigură.” Păi cum, acum dintr-o dată nu mai este sigură? Domnule Iohannis? Domnule Arafat? Domnilor dragi?
   A venit vremea să atrag atenția DIN NOU preoților și ierahilor care au făcut campanie pro-vaccinare contra Covid-19 umăr la umăr cu autoritățile, domnilor...cine plătește pentru cei care au murit (zic și eu...), mor sau vor muri din cauza vaccinului anti-Covid? Cine plătește pentru efecte adverse (ajunse la cifra de 1213 conform datelor oficiale) ale vaccinului cu incert beneficiu în lupta contra virusului Covid-19 sau celorlalte tulpini ale lui? Scriam într-un articol de acum câteva zile că pot să fiu de acord cu clericii care intră într-o astfel de campanie să se implice chiar mai mult ... numai dacă sunt în stare ca pe fiecare om care are orice efecte adverse, de la febră, cefalee sau dureri diverse până la moarte (există și posibilitatea asta, nu?) să îi și vindece... Dacă tot îi puteți vindeca pe cei cu efecte adverse de la vaccin, poate treceți și pe la cei bolnavi de Covid să-i însănătoșiți. Slăvit să fie Domnul!

Citește și:

COVID-19: MĂRTURIA Dr. Pierre Kory în Senatul american care a dus la acceptarea tratamentului cu IVERMECTINA
Numărul cazurilor de reacții adverse la vaccinul anti-Covid a crescut la 1124, cu 60 de cazuri mai mult în ultimele 24 de ore
Primul deces în România după vaccinare. O femeie din Bacău a murit după ce a fost vaccinată anti-Covid19
Deși lumea științifică rămâne predominant tăcută, pandemia actuală nu justifică vaccinarea globală
Lasa un comentariu
avatar
Articolul lunii
Retele Sociale
  • Facebook
  • Google+
  • Twitter
  • Comentarii
  • Apreciate
  • Vizualizari
Citate Ortodoxe