27 Noiembrie 20

Mii de tineri isi pastreaza astazi fecioria pana la casatorie

Mii de tineri își păstrează astăzi fecioria până la căsătorie

    Campania "Mii de tineri îşi păstrează fecioria până la căsătorie", a fost lansată pe site-ul Sursa în data 6 noiembrie 2010. Scopul ei este demontarea zvonului conform căruia astăzi toţi tinerii și-ar începe viața intimă înainte de căsătorie, zvon care-i corupe să "intre în rând cu lumea".

    Vrem ca prin acest demers să arătăm că există printre noi mii de tineri, băieți și fete, care-și păstrează fecioria până la căsătorie, sau care deși și-au început viața sexuală, au simțit pe pielea lor mustrările de conștiință și sentimentul acela de murdărie sufletească, și vor să nu mai repete aceeași greșeală, vor să rămână curați până la căsătorie.

    Maria: "Fecioria, cel mai de preț dar de la Dumnezeu, prin care ne asemănăm cu Însuşi Mântuitorul şi Maica Domnului"

    Cu ajutorului lui Dumnezeu, îndrăznesc să vă scriu mărturia mea, care sper să ajute pe mai mulţi tineri să nu săvârşească greşeală pe care am făcut-o eu. Vreau să încep prin a vă spune că fecioria este cel mai mare dar pe care ni l-a dat Dumnezeu, ne face să ne asemănăm cu Însuşi Mântuitorul şi Maica Domnului.

    Se creează în noi o stare de curăţie, de puritate de împreună lucrare cu Dumnezeu. Dar dacă eu am căzut în acest păcat, cum pot să mă mai asemăn cu Maica Domnului ? Cu Mântuitorul? Cum am putut să-mi murdăresc trupul, templu al Duhului Sfânt? Of, dacă aţi şti cât de mult mă doare acest lucru şi cât de mult mă mustra conştiinţa pentru această faptă josnică, care a început când aveam doar 12 -13 ani, de la o joacă. Eu nu m-am culcat cu un băiat din dragoste, ci din curiozitate. Nu mi-am dat seama că acest lucru înseamnă să pierzi totul, am întinat haina Sfântului Botez.

    Chiar dacă în aceea perioadă nu ştiam nimic despre Dumnezeu şi despre păcat, totuşi conştiinţa, adică glasul lui Dumnezeu, îmi spunea să nu fac asta. Din milă şi dragostea lui Dumnezeu am conştientizat gravitatea acestui păcat, care la început mi se părea normal, că mai toţi tineri acum îşi încep viaţa sexuală de mici şi eu de ce n-aş face-o? Vă spun cu toată sinceritatea că, plâng şi regret nespus de mult că am făcut acest lucru, chiar dacă m-am spovedit şi poate Dumnezeu m-a iertat, eu nu pot să mă iert, mă simt murdară, îmi e scârbă de mine. De când L-am cunoscut pe Dumnezeu într-un mod miraculos, eu i-am promis că, niciodată nu o să mă mai culc cu vreun băiat. Şi din clipa aceea mi-am dorit să devin mireasa lui Hristos?

    Ah, dar cum pot să mai fiu mireasa lui Hristos, când sunt aşa murdară? Totuşi din clipa aceea mi-am dorit să îmi schimb viaţa, să mă lupt cu toate ispitele care încă sunt şi astăzi, şi să nu mai cad niciodată în păcatul acesta, astfel m-am hotărât să mă călugăresc. Majoritatea tinerilor nu conştientizează importanta fecioriei şi consideră că nu au nimic de pierdut, dar se înşeală amarnic, ai pierdut cel mai de preţ dar. Aşa am crezut şi eu la început, dar apoi mi-am dat seama că am dat sufletul meu diavolului pentru o clipă de fericire trecătoare.

    O, frate drag! Pentru ce te amăgeşti singur? De ce vrei tu să renunţi la fericirea veşnică pe care Ţi-o dă Hristos, pentru una trecătoare şi pierzătoare. Gândeşte-te bine înainte să faci ceva, nu alege merele care par frumoase pe exterior dar stricate în interior. Chiar dacă am greşit o dată, să ne străduim să nu mai cădem în acest groaznic păcat şi să punem început bun pentru mântuirea noastră.

Vă rog să mă iertaţi dacă prin aceasta mărturisire a mea am supărat pe cineva.

Cu toată dragostea frăţeasca în Iisus Hristos,

Maria. (18 ani)


Pentru a comanda cartea "Mii de tineri își păstrează astăzi fecioria până la căsătorie" intrati pe Sursa
   

  Twitter   Delicious   Facebook   Digg   Stumbleupon   Mai multe   
  

 

Lasa un comentariu
avatar
avatar
0 Spam
1
Este cu siguranta de apreciat un asemenea articol,o asemenea campanie,cu atat mai mult in vremurile pline de modernitate si superficialitate pe care le traim cu totii in prezent,in care a implini Voia lui Dumnezeu si a respecta poruncile Lui inseamna de multe ori a nu fi la moda si in rand cu lumea.Sincere FELICITARI pentru articol!
Articolul lunii
Retele Sociale
  • Facebook
  • Google+
  • Twitter
  • Comentarii
  • Apreciate
  • Vizualizari
Citate Ortodoxe