30 Noiembrie 21

Mihail Neamtu a publicat șapte motive pentru care îi regretă absența lui Donald Trump la Casa Albă având în vedere ultimele evenimente

Mihail Neamtu a publicat pe un site social șapte motive pentru care îi regretă absența lui Donald Trump la Casa Albă având în vedere ultimele evenimente pe plan social, ideologic și politic din lume. Una dintre cele mai influente țări este SUA, iar acolo se dă „ora exactă” pentru mulți, acea „oră” fiind modificată doar cu mici retușuri de câteva țări, cel puțin asta se întâmplă cu România, țară care de mult, în opinia mea, nu mai are independență reală.

Printre altele, Mihail Neamțu subliniază faptul că în 2016, detractorii lui Trump anunțau că miliardarul patriot va declanșa un război nuclear, va desființa NATO și îi va ceda lui Putin întreaga Europă de Est. Democrații au mințit, dar nu și-au cerut nici o clipă scuze ci, dimpotrivă, au continuat să-și reverse campania plină de ură.

Iată postarea integrală:

„Exceptându-l pe Abraham Lincoln, care s-a confruntat cu un război civil, nici un președinte american n-a fost mai atacat, calomniat sau demonizat ca neobositul Donald Trump. În 2016, detractorii săi anunțau că miliardarul patriot va declanșa un război nuclear, va desființa NATO și îi va ceda lui Putin întreaga Europă de Est. Democrații au mințit, dar nu și-au cerut nici o clipă scuze ci, dimpotrivă, au continuat să-și reverse campania plină de ură.
Ca român, iată șapte motive pentru care regret absența lui Donald Trump la Casa Albă:
1) A construit inteligent și cu curaj o creștere economică fără precedent. S-a bătut pentru deschiderea economiei în vreme de pandemie, iar în trimestrul trei al anului 2020 a reușit o creștere a PIB-ului cu 33,1%, un record istoric.
2) A diminuat substanțial valurile de imigranți care invadau SUA, construind 400 de mile de zid la granița cu Mexicul.
3) A numit trei judecători exemplari la Curtea Supremă, cea mai spectaculoasă propunere fiind cea a lui Amy Barrett, profesionistă impecabilă, dar și mamă a șapte copii.
4) A pus în dificultate colosul comunist chinez, care dorea să domine SUA și să colonizeze întreaga lume. Presiunea de la Washington a determinat România să iasă din afacerile perdante care le-ar fi permis comuniștilor chinezi să ne controleze energia nucleară și comunicațiile strategice.
5) A întărit armata SUA. Parteneriatul cu armata română, recent semnat, ne va oferi protecție în fața vecinilor tot mai agresivi.
6) Șomajul în SUA atinsese un minim istoric, de 3,5% (în rândul comunităților afro-americane și latino fiind atins cel mai mic nivel).
7) A învins ISIS, a domolit ofensiva iraniană și a adus pacea în Orientul Mijlociu.
Donald Trump a fost înlocuit de Sleepy Joe, care se străduie din 1973 să „reformeze” America. Rezultatul îl știm: inflație, migrație necontrolată, cenzură, dezbinare, conflicte rasiale, neomarxism, violarea Constituției, denigrarea creștinismului.” - a scris Mihai Neamțu pe un site social.
Lasa un comentariu
avatar
Articolul lunii
Retele Sociale
  • Facebook
  • Google+
  • Twitter
  • Comentarii
  • Apreciate
  • Vizualizari
Citate Ortodoxe