26 Mai 22

Aveau dreptate ăia care spuneau că Djokovici e un pericol pentru mințile tinere: în loc să se drogheze, el a mers la mănăstire ...

Jurnalistul Mihai Șomănescu, fondatorul site-ului de știri R3media.ro, a postat recent pe un site social, dar și pe site-ul amintit mai sus, despre vizita numărului 1 mondial în tenis, Novak Djokovici, la mănăstirea Ostrog din Muntenegru, vineri 21 ianuarie, conform Mitropoliei Muntenegrului.

Cu ocazia acestui pelerinaj, acesta s-a închinat la moaștele Sfântului Vasile de la Ostrog, unul dintre cei mai iubiți sfinți ai sârbilor, și a discutat cu Mitropolitul Muntenegrului, IPS Ioanichie. Mitropolitul Ioanichie i-a oferit în dar o icoană a Sfântului Vasile din Ostrog.

Este prima ieșire publică a sârbului, după întoarcerea acasă, ca urmare a expulzării lui din Australia, unde intenționa să participe la Australian Open.

Mai multe detalii despre această vizită se pot citi pe site-ul R3media.ro

Ceea ce mi s-a părut interesant a fost textul însoțit de articolul R3media, text atașat de fondatorul site-ului amintit, acesta subliniind faptul că „aveau dreptate ăia care spuneau că Djokovici e un pericol pentru mințile tinere: după ce a suferit, în loc să se ducă și el prin cluburi, să se drogheze, să-și bea mințile sau să-și plângă de milă pe rețelele sociale, ca toți oamenii,  Novak s-a dus la mănăstire!”

Iată textul integral al jurnalistului:

„Aveau dreptate ăia care spuneau că Djokovici e un pericol pentru mințile tinere: după ce a suferit, în loc să se ducă și el prin cluburi, să se drogheze, să-și bea mințile sau să-și plângă de milă pe rețelele sociale, ca toți oamenii,  Novak s-a dus la mănăstire!
Practic, s-a comportat ca o băbuță din Balcani. Păi cum să nu fie ăsta un pericol? Ce exemplu dă tineretului?  Dacă Doamne - ferește, încep să nu se mai închine la guverne? De unde mai găsim sclavi (ne)fericiți pentru totalitarisme?
Cu de-ăștia, precum Djokovici, e mai greu! Cu CTP și ăia care-l ascultă, e mai ușor.” - a scris jurnalistul Mihai Șomănescu pe un site social.

Mai bine ca tinerii, oamenii în general, să aibă exemple niște „roboței” ușor de manipulat, decât oameni raționali, cu demnitate? Este așa?

Sursă foto: Facebook.com
Lasa un comentariu
avatar
Articolul lunii
Retele Sociale
  • Facebook
  • Google+
  • Twitter
  • Comentarii
  • Apreciate
  • Vizualizari
Citate Ortodoxe