27 Mai 22

Micutzu (Cosmin Nedelcu) a pus manele și a tras o porție de înjurături la Filarmonica Banatul din Timișoara

Inițial nu am vrut să scriu ceva în legătură cu acest subiect. Asta până când am văzut comunicatul Primăriei Municipiului Timișoara din data de 13 Aprilie.

Acum o lună era un fake news în care se spunea că Jador va concerta pe scena Filarmonicii "Banatul" din Timișoara. Primăria Municipiului Timișoara a emis un comunicat de presă, directorul Filarmonicii "Banatul" din Timișoara a spus că nu a oferit un răspuns artistului și că anunțul desfășurării spectacolului s-a făcut fără aprobare.
O întâmplare uitată?
Păi nu. Micutzu (Cosmin Nedelcu) a făcut stand-up la Filarmonica Banatul Timișoara . Pai stați că nu oricum. A pus manele și a tras o porție de înjurături. Frumos moment artistic nu am ce spune. Doar că în data de 13 Aprilie, conducerea filarmonicii spunea că își rezervă dreptul de a da în judecată pe oricine care lezează imaginea instituției. Momentul cu manele și înjurături a fost preluat de presa din România dar Primăria Municipiului Timișoara tace, conducerea Filarmonicii "Banatul" din Timișoara tace. Acum toată lumea tace pentru că cineva le-a arătat ce? Acum de ce nu se mai emit comunicate? Daniel Dancea de la Adevărul afirmă că "Directorul Filarmonicii „Banatul” nu a putut fi contactat pentru un punct de vedere." Nu? Pai nu el zicea că dă în judecată pe cei care lezează imaginea instituției? Acum ce face? Lasă imaginea instituției să fie pătată cu manele și înjurături la un stand-up comedy?
Deci? Ce s-a întâmplat acolo? Cine, cum lezează imaginea instituției? Adică chiar poți face stand-up comedy cu înjurături pe o scenă de înaltă clasă culturală?

Autor: Jurnalistul și teologul Cornelius Florin. / Captură foto: Facebook.com
Lasa un comentariu
avatar
Articolul lunii
Retele Sociale
  • Facebook
  • Google+
  • Twitter
  • Comentarii
  • Apreciate
  • Vizualizari
Citate Ortodoxe