24 Octombrie 20

Microciparea copiilor pentru a-i obliga să stea la distanță unii față de alții

   Benjamin Netanyahu: „Am vorbit cu consilierii noştri pe probleme de tehnologie pentru a găsi măsuri la care Israelul este bun, cum ar fi senzorii. De exemplu, fiecare persoană, fiecare copil - vreau să fie implementată la copii mai întâi - ar putea avea un senzor care să sune o alarmă atunci când se apropie prea mult, ca cele ale maşinilor”. - confom jurnalistului Radu Buzaianu.

   Este incredibil unde se poate ajunge în situații de criză indusă sau nu... Omul fără de Dumnezeu va avea, din punctul meu de vedere, întotdeauna instincte care îl vor împinge să nu se gândească la binele comun ci doar la binele material propriu, nici vorbă de suflet, de dezvoltarea rațiunii.

   Articolul sursă despre propunerea lui Benjamin Netanyahu îl găsiți pe jpost.com, cu titlul „Benjamin Netanyahu suggests microchipping kids, slammed by experts”

   Când am citit, mai de mult, de Nero când a dat foc Romei dând vina pe creștini aveam impresia că vremurile alea sunt de mult apuse, cand citeam despre Sfinții închisorilor, creștini chinuiți, omorâți de ateii comuniști în temnițe, aveam impresia că nu se va mai întâmpla așa ceva, am evoluat .... nimic mai fals, lucrurile avansează și vor avansa din rău în mai rău, din malefic în mai malefic.

   Spuneți-vă părerea, hai să nu mai fim tăcuți când alții ne calcă în picioare credința, neamul, istoria, copii, familia ...
 
Foto Credit: readc.ro
Lasa un comentariu
avatar
Articolul lunii
Retele Sociale
  • Facebook
  • Google+
  • Twitter
  • Comentarii
  • Apreciate
  • Vizualizari
Citate Ortodoxe