08 Decembrie 22

Mesajul Arhidiaconului Mihail Bucă de ziua sa: „Am vrut să fiu o frunză pe care o bate vântul și nu știe unde ajunge...”

Am vrut să fie o zi ca oricare alta!
Dragii mei,
Deși am vrut să fiu o frunză pe care o bate vântul și nu știe unde ajunge,
Deși am vrut să mă fac neobservat, poate din cauza oboselii și a încercărilor,
Deși mi-aș fi dorit să mă retrag într-o pustie,
DRAGOSTEA voastră și multele mesaje mă fac să mă opresc din acest vuiet al vânturilor ca să VĂ MULȚUMESC!
Este ziua mea de naștere, o zi mare, deoarece Sfântul Martir Antim Ivireanul este prăznuit astăzi. Un model de viață creștină, un model, deși de alt neam, care a fost mai român decât mulți alți români, un model care a ajutat și a încurajat ca limba română să fie limbă de cult, tipărind zeci de cărți de cult în frumoasa noastră limbă.
Această zi este de mare însemnătate pentru mine. Este ziua în care am apărut pe lume, ziua în care părinții mei m-au născut, ziua în care m-am născut pentru eternitate.
Sunt un om mic și neînsemnat și plin de păcate. Dar, iubirea, dragostea și atașamentul vostru față de mine mă fac să lupt cu și mai multă putere.
Voi lupta pentru biserica lui Hristos, voi lupa pentru copiii de la Fundeni, voi lupta pentru Bine.
Vă rog frumos să fiți lângă mine, în continuare, și să mă încurajați cu dragoste și cu iubire, cum numai voi știți să o faceți.
Dumnezeu să vă ocrotească famiile voastre, gândurile voastre, și în tot lucrul cel bun să faci rai din tot ce ai.
Vă mulțumesc!

Arhidiacon Mihail Bucă.

Căutări recente:

Map of Goa Progressive Music (18.03.11) 1996-2007 инструкция по эксплуатации ноутбук es ari anjelina jolis surati AV-Comparatives The Seamstress (2009) Online Fourplay unblock Երգեր Seabiscuit Заправка картриджей hp в Санкт-Пете производственная инструкция мойщика 133BPM Records собейт Pick Up Records/Lizard Яблонского Caro Ornamental Ведьмаку Win32 API CODEX descarca The River Why (2010) http://www.allshares.ge/download.ph артифлекс хондро инструкция свет 295 серия Bitt Sensation NuZone Gears DRAGOSTE LA PRIMA VEDERE EPISODUL 2 Чаки: Bài 19 : Tiếng Nhật Thông Dụng skelbimai IL TEMPO SE NE VA online power point servisi Best golden AWP для css ne IF FRENCH FRIES WERE FAT FREE латвийцев BELOW YOUR MEANS Naija Купить обои 5775-01 Купить обои 5652-25 Dumnezeu si хроническая глаукома lui mai cel sunt CE am care Cum din este Cea nu sau cu mare despre viața cei copii ai bine aL are toate unde Hristos Iisus SE ar cine Lumea 10 au domnului Dacă Prin Ioan te le mult face spre in IPs Calistrat De la Când VA sa ... pe Un
Lasa un comentariu
avatar
Articolul lunii
Retele Sociale
  • Facebook
  • Google+
  • Twitter
  • Comentarii
  • Apreciate
  • Vizualizari
Citate Ortodoxe