23 Ianuarie 22

Masca, virusul, vax, morții, numărul de cazuri

„Masca, virusul, vax, morții, numărul de cazuri” Covid, din simple măsuri de protecție sanitară au ajuns măsuri de oprimare, oamenii „cu puterea” au ajuns să se folosească de un virus (creat de om) pentru a controla populația, pentru a ne subjuga, pentru a ne fura libertatea. În acest sens a publicat pe un site social și avocata Elena Radu.

Iată postarea integrală a avocatei:

„Masca, virusul, vax, morții, nr de cazuri - subiectele asupra cărora ne-a fost canalizata atenția de vreo 2 ani, tinandu-ne ocupați ca să nu mai putem observa cum "remodelează" lumea.
Ceea ce ani de zile era discriminare, azi este ridicat la rang de principiu, dar suntem prea preocupați de subiectele pe care ni le bagă pe gât ca să mai putem sesiza "schimbarea".
Ani de zile minoritatea era discriminata. Azi, majoritatea este discriminata, acceptăm și o percepem ca pe o normalitate.
Din când in când ne mai atrage atenția o inepție. Ne revoltam vreo 2 zile după care uităm de ea și, în surdina, ea devine regulă.
Dacă nu ne vom trezi si nu vom scapă din mrejele manipulării, nu va mai trece prea mult timp si niciunul dintre noi nu vom mai ști ce e bine si ce e rău, ce e real și ce e fake, ce e sănătos sau bolnav.
In acel moment vom lua tot ce ni se servește de bun, pentru că vom fi prea bulversați ca să mai putem să mai avem propriile idei și să susținem valorile în care am crezut cândva.
Asta este scopul segregatiei la care se lucrează intens în prezent.” - a scris avocata Elena Radu (foto) pe un site social.
Lasa un comentariu
avatar
Articolul lunii
Retele Sociale
  • Facebook
  • Google+
  • Twitter
  • Comentarii
  • Apreciate
  • Vizualizari
Citate Ortodoxe