27 Mai 22

Masa de la Spitalul Județean din Sibiu, poftă bună ...

Ajutăm pe alții care sunt groaznic chinuiți de război , foarte bine, firesc, total normal, mai ales din partea unui popor declarat în proporție de 87% creștin ortodox. În țara de voluntari pentru binele celor din jurul nostru dăinuiește veșnica ignoranță criminală a statului, a românului în general pentru propria țară, ne doare undeva, de fapt nu ne mai doare de mult de țara noastră.

În poza de mai sus observăm o „masă” oferită de Spitalul Județean din Sibiu. Un utilizator de pe un site social mărturisește faptul că această mâncare a primit „într-o dimineață minunată de primăvară, anul 2022” ... pentru a înțelege gravitatea incredibilă a aceste situații din spitalele de stat din România amintiți-vă că plătiți STATULUI aproape jumătate din salariu ca atunci când aveți nevoie de o spitalizare să primiți „ASTA”!!

Raportat la venitul românului, plățile care se virează către stat sunt imense, întrebarea este, cui folosesc acești foarte mulți bani dacă sistemul sanitar este de o calitate dezastruoasă!? Vă reamintesc că acum aproximativ o lună am ajuns la spitalul Grigore Alexandrescu pentru o URGENȚĂ și pentru a intra la un doctor pentru consult am așteptat 9 ORE, repet, 9 ORE!!! Oare revoluția contra dușmanilor poporului care conduc România este singura soluție? Recent, un ministru PNL (din câte îmi amintesc) a declarat că are un „coș de cumpărături” lunar de aproximativ 10 000 de lei, adică 100 000 000 de lei vechi ... !!! Eu suma asta nu o cheltui pentru mâncare și facturi nici în 10 luni!!

„Cam despre asta este vorba prin România asta, unde toți handicapații din conducerea țării se "luptă" care să fure mai mult, care să fie mai bogat, mai influent...restul completați voi. Cam asta mănâncă un pacient, care cotizează la stat pt sănătate, un ou cu coajă spoit cu margarină...” - a completat doamna Anda (sursă foto) pe un site social. Da, Doamna Anda a mărturisit un adevăr din spitalele din România, noi cât mai suferim trădarea continuă a „aleșilor”?? Mizerie, atât! Vă mai amintiți cum PNL și USR distrugeau PSD-ul? Vă mai amintiți, că mulți dintre noi au votat PNL și USR cu 2 mâini, asta în timp ce eu scriam aici că toate cele 3 partide reprezintă aceeași trădare, din păcate am avut iar dreptate!
Lasa un comentariu
avatar
Articolul lunii
Retele Sociale
  • Facebook
  • Google+
  • Twitter
  • Comentarii
  • Apreciate
  • Vizualizari
Citate Ortodoxe