21 Aprilie 21

Mărturie cutremurătoare: Povestea mamei care și-a sacrificat fetița de doi ani în vis

   Aveam deja trei copii, un soț bețiv și prăpădit și am rămas însărcinată. Nu doream acest copil. O prietenă și colegă de servici mi-a promis că mă ajută ea să scap de sarcină, dându-mi pentru aceasta un instrument rudimentar și artizanal alcătuit dintr-o seringă atașată la un furtun cu care trebuia să încerc să ating uterul și să suflu prin furtun aer în uter, acțiune care s-ar fi soldat cu moartea pruncului.
   În ziua următoare însă, colega nu mi-a adus instrumentul căci uitase, iar eu i-am spus cu hotărâre că dacă nici mâine nu mi-l aduce, îi scriu pe frunte: „Nu uita de Lena”! A doua zi mi l-a adus, dar… În noaptea aceea am visat că mergeam împreună cu soțul meu pe stradă și, pe partea cealaltă, mai multe femei tăiau multe găini. Eu îmi închipuiam că toate astea se petreceau spre a pregăti o nuntă. O găină cu gâtul incomplet tăiat a traversat strada și s-a oprit în dreptul picioarelor mele. M-am aplecat și, apucând găina de gât și cap concomitent, am strigat către acele femei să vină, să ia găina și să-i reteze complet gâtul. S-a apropiat o femeie cu un cutit mare și a înjunghiat găina. Uitându-mă să văd finalizarea acțiunii, în locul găinii a apărut fiica mea cea mică, de nici doi ani, ea insăși înjunghiată în locul păsării, și mi-a zis stâlcit: „Culge sânge, las să culgă!”. După spusele acestea, se făcea că fetița a murit.
   M-am trezit înfricoșată și, plângând, am spus: Doamne, decât să moară copiii pe care îi am, mai bine îi las să vină pe toți pe care mi-i dai. Astfel a venit pe lume Raluca, în urmă cu 31 de ani. Aceea a fost ultima sarcină. De atunci, am spus oricui, de câte ori s-a ivit ocazia, să nu își ucidă copiii căci este mare păcat. Multe bucurii și împliniri am avut de la cei patru copii pe care mi i-a dăruit Dumnezeu.

Elena F., 81 ani, Cluj - Mărturie publicată pe site-ul stiripentruviata.ro în 25 aprilie 2018
 
Extras din: MĂRTURII DESPRE CRIZA DE SARCINĂ - femei fericite că au născut, femei care regretă avortul - Editura ProValori Media, București, 2021 / sursă foto: mamaplus.md
Lasa un comentariu
avatar
Articolul lunii
Retele Sociale
  • Facebook
  • Google+
  • Twitter
  • Comentarii
  • Apreciate
  • Vizualizari
Citate Ortodoxe