02 Martie 21

Mărturia unui tată despre tragedia cu pruncul care a murit după botez: Mie personal mi-a murit pruncul la trei zile după ce a fost botezat

   În contextul tragediei cu pruncul de la Suceava care după anumite complicații a trecut la cele veșnice după aproximativ o zi după botez, Iulian Bracau, și el la rândul lui tată căruia i-a murit pruncul la trei zile după ce a fost botezat, scrie următoarele pe un site social: 

   „S-au înmulțit teologii lui pește fript. Care mai de care  a devenit,  peste noapte expert în Tainele Bisericii. Nu au deschis în viața lor, o carte de religie dar au citit ei pe Google "știe tot" argumente ieftine sectare împotriva Botezului și o fac pe teologii. Milioane de prunci au fost botezați în cristelniță, și nu a mai murit nimeni. Mie personal mi-a murit pruncul la trei zile după ce a fost botezat (a murit în somn)  și înțeleg perfect durerea părinților iar toată această mizerie este pornită de gazetărașii ieftini care abia așteaptă un episod de acest gen că să arunce iar cu noroi în Biserică.”

Citește și:

Adevărul despre tragedia copilului care a murit la puțin timp după botez
A intrat în stop cardio-respirator după ce a fost cufundat în cristelniță. „Tu îi aperi mereu, ce mai zici acum?”


 
Sursă foto: adriansuhan.ro
Lasa un comentariu
avatar
avatar
0 Spam
1
https://www.desprecopii.com/info-id-19594-nm-Sindromul-inecului-secundar-cauze-simptome-prevenire.htm
Articolul lunii
Retele Sociale
  • Facebook
  • Google+
  • Twitter
Citate Ortodoxe