15 August 22

Marșul pentru viață 2022, între masacrul tăcut, indiferență și speranță!

Poziția site-ului deinteres.ro este clară de mulți ani, este pro-viață, pro-normalitate, pro-firesc!

În cadrul participării la Marșul pentru viață 2022 am avut un amalgam de trăiri pe care vreau să vi le împărtășesc. Acum câteva zile, aproximativ o săptămână, a avut loc concertul cu circa 30 000 de oameni pro-viața ucrainienilor, foarte bine, foarte frumos. Cei care au cântat, majoritatea dintre ei, au fost fix cei care cu câteva zile înainte se dădeau de ceasul morții că trebuie să ne vaccinăm contra covid cu toții obligatoriu ... minune, covidul a fost „eradicat” politic și concertul a avut loc, așa cum și înghesuiala de la concert a avut loc. Cei care au cântat pro-viața ucrainienilor nu au venit la Marșul pentru Viață pentru a cânta pro-viața celor care au nevoie măcar de o șansă pentru a se naște ... În jur de 23 de milioane de prunci ne-născuți au fost omorâți în ultimii 30 de ani, 23 000 000 ... aceasta este cifra morții din ultimii 30 de ani.
Este curios cum lumea democrată și profund științifică a ajuns să inventeze moartea la cerere pentru doritorii maturi și crima pruncilor legală, adică avortul!
Pentru unele persoane sunt poate prea direct, prea „agresiv” în exprimare, dar cum altfel să spun adevărul decât fix cum este el?

Am fost prezent la Marșul pentru Viață 2022 de la Ploiești, s-a numit „egalitate, echitate și sprijin – din prima secundă și întreaga viață”, o generație chemată să lupte pentru viață, pentru viața celor ne-născuți, celor care au trup și suflet ca noi, dar încă nu au văzut lumina zilei, chipul mamei, surâsul tatălui, nu au auzit păsările cântând sau nu au simțit pe mânuțe apa rece de munte într-o dimineață senină ...

Am filmat, am fotografiat, unele materiale le-am publicat pe pagina noastră de Facebook. Bucurie, speranță și tristețe. Am fost bucuros să simt siguranța copiilor NĂSCUȚI lângă părinții lor, sper că mișcarea pro-viață să prindă „mai multă viață” de la an la an, și am plecat cu o tristețe pentru că mă așteptam să film mai mulți ... sigur, covid, război, debusolare ... doar oare nu astea ar trebui să fie motivele care să ne facă activiști pro-viață?
Una dintre organizatori, Mihaela, administratorul paginii „Marșul pentru Viață Ploiești” a menționat faptul că în timpul marșului, încercând să dăruiască un pliant PENTRU VIAȚĂ, doamna care trebuia să primească respectivul pliant l-a refuzat și a declarat că ea este „pro avort”. Pentru asta am simțit tristețe, ăsta este crudul adevăr al ignoranței în care trăiesc unii ... curios este că doamna „pro-avort” a fost născută de o femeie care a ales SĂ NU FACĂ AVORT, astfel, născând femeia „dătătoare de viață” care este pro-avort...

„Vă îndemn să aveți curajul să vă dedicați o parte din orele libere, o parte din puterile voastre, o parte din perioada adolescenței, tinereții ori a bătrâneții să sprijiniți femeile în criză de sarcină și copiii lor ne-născuți. Aveți curajul să studiați pentru a sprijini o cultură a vieții. O societate a vieții are nevoie de fiecare om, de fiecare talant cu care suntem înzestrați. Este greu să recunosc, dar aceasta este chemarea generației noastre, de a pune lumina vieții la loc de cinste, de a reda speranța viitorului femeilor aflate în criză de sarcină și copiilor ne-născuți. Să fim uniți în bine ... ” - Alexandra Nadane.

Lasa un comentariu
avatar
Articolul lunii
Retele Sociale
  • Facebook
  • Google+
  • Twitter
  • Comentarii
  • Apreciate
  • Vizualizari
Citate Ortodoxe