16 Iunie 21

Marsul pentru Viata 2019. Multi suntem contra avortului dar putini ne si implicam....

    Avand in vedere ca Marsul pentru Viata de anul acesta va avea loc pe data de 23 Martie in peste 500 de orase din Romania si Republica Moldova, discutand din ce in ce mai mult cu diverse persoane, am observat ca multi ne declaram oripilati la vizionarea unui clip in care se face un avort, toate acele "actiuni" de a "scoate" copilul viu din burta mamei, el devenind, evident ca mort ulterior...ni se par niste imagini de-a dreptul socante. Insa cand trebuie sa ne implicam in a constientiza oamenii de ceea ce inseamna de fapt avortul, de numarul imens de avorturi din Romania, de importanta extraordinara a nasterilor, a pruncului venit in lume, este foarte greu...in acest moment lumea se da la o parte, nu avem timp, suntem plecati, avem de facut pomana in sambata aia, suntem ocupati cu diferite activitati etc.
    Dar oare ce este mai important, pretuirea vietii, o viata atat de firava, un om atat de gingas, de mic ... sau treburile noastre cotidiene?
    Toti am fost prunci, toti am crescut in burtica mamei noastre, toti am fost cat un degetel de mici, lipsiti de puterea de a ne apara. Se pare ca am uitat asta ... Acum nu ne mai pasa, suntem la casele noastre, poate avem o familie, copii, un servici bine platit si nu mai punem pret pe viata altuia ... mergem la Biserica si ne declaram crestini adevarati, dar oare cum putem fi intru Hristos daca nu ne pasa de cel mai mic dintre noi?

    Fac un apel de BUN SIMT in primul rand, de umanitate, de normalitate la toti cei care citesc acest articol, sa ne implicam in organizarea Marsului pentru Viata 2019 din 23 Martie, sa promovam cat putem de mult acest eveniment si nu numai in data de 23 Martie, sa marturisim ca pruncul din burta mamei, de la conceptie, demonstrat stiintific este O VIATA, UN OM, nu doar "ceva" de care ne putem descotorosi oricand.

    Militati pentru viata, distribuiti acest material!

P.S. www.deinteres.org se implica real in organizarea Marsului pentru Viata 2019 din Campina, Judetul Prahova de pe data de 23 Martie, orele 14:00. Daca locuiti in zona sau in vecinatati si vreti sa va implicati, sa ne ajutati, va rugam sa ne contactati pe pagina noastra de Facebook, va multumim!

- va recomandam si pagina www.marsulpentruviata.ro
Lasa un comentariu
avatar
Articolul lunii
Retele Sociale
  • Facebook
  • Google+
  • Twitter
  • Comentarii
  • Apreciate
  • Vizualizari
Citate Ortodoxe