27 Noiembrie 22

Marsul pentru Basarabia – 12 octombrie 2014, Bucuresti

Marsul pentru Basarabia – 12 octombrie 2014, Bucuresti

Mai mulți, mai uniți, mai puternici!

    E al treilea an în care ieșim în luna octombrie în stradă. Prin aceste manifestații, prin campaniile de informare BASARABIA e ROMÂNIA, prin strângerea de semnături și multe alte acțiuni, am reușit să punem subiectul pe agenda publică. Suntem din ce în ce mai mulți, pentru că UNIREA face PUTEREA!
 

Sub semnul tricolorului

    Drapelul ambelor state românești este albastru-galben-roșu. De aceea, marșul de anul acesta are ca motiv central tricolorul, iar toți participanții vor primi panglici tricolore, vor fi vopsiți pe față de către colege noastre de peste Prut sau vor flutura un steag: pentru Basarabia!

Vino și tu!

    Indiferent de unde ești: bucureștenii reprezintă marea masă a manifestanților dar fără cei din teritoriu nu vom putea face să fie la fel de frumos.

    Oamenii din județe pot să se organizeze prin intermediul evenimentului de pe facebook sau pot contacta coordonatorii de filiale.

    Cei din Republica Moldova care doresc să vină, o pot face alături de Tinerii Moldovei care au pregătit o excursie prin București cu ocazia evenimentului: http://tinerii.md/mars-pentru-basarabia/

Promovare online

Eveniment pe Facebook: Clic aici

 

MAREA MOBILIZARE UNIONISTĂ – 1-11 octombrie

Acum, mai mult ca oricând, unioniștii trebuie să fie organizați și să pună umărul cu toții pentru ca pe 12 octombrie să fim cât mai mulți în stradă la București pentru a cere Unirea. Vor trebui:
- cazati sambata spre duminica tinerii care vin din Basarabia
- lipit afise
- impartit panglici tricolore la punctele de informare de la metrou
- pus in cutiile postale fluturasi cu anuntul marsului
- vopsit bannere
- mers in caminele studentesti si invitat studentii
- vorbit cu liceeni (avem autorizatie sa intram in clasele de liceu).

Nu doar cei din București pot ajuta, completați formularul aici: actiunea2012.ro
 

   
 
 
 

Căutări recente:

Map of Goa Progressive Music (18.03.11) 1996-2007 инструкция по эксплуатации ноутбук es ari anjelina jolis surati AV-Comparatives The Seamstress (2009) Online Fourplay unblock Երգեր Seabiscuit Заправка картриджей hp в Санкт-Пете производственная инструкция мойщика 133BPM Records собейт Pick Up Records/Lizard Яблонского Caro Ornamental Ведьмаку Win32 API CODEX descarca The River Why (2010) http://www.allshares.ge/download.ph артифлекс хондро инструкция свет 295 серия Bitt Sensation NuZone Gears DRAGOSTE LA PRIMA VEDERE EPISODUL 2 Чаки: Bài 19 : Tiếng Nhật Thông Dụng skelbimai IL TEMPO SE NE VA online power point servisi Best golden AWP для css ne IF FRENCH FRIES WERE FAT FREE латвийцев BELOW YOUR MEANS Naija Купить обои 5775-01 Купить обои 5652-25 Dumnezeu si хроническая глаукома lui mai cel sunt CE am care Cum din este Cea nu sau cu mare despre viața cei copii ai bine aL are toate unde Hristos Iisus SE ar cine Lumea 10 au domnului Dacă Prin Ioan te le mult face spre in IPs Calistrat De la Când VA sa ... pe Un
Lasa un comentariu
avatar
avatar
0 Spam
1
Acest articol este foarte reusit prin formulare si imaginile de campanie ce sustin Unirea cu Basarabia,este cu adevarat un articol de actualitate,de mare interes si de mare importanta pentru noi toti romanii,Multumim,cele mai sincere felicitari pentru acest articol si pentru sustinerea acestei campanii!
Articolul lunii
Retele Sociale
  • Facebook
  • Google+
  • Twitter
  • Comentarii
  • Apreciate
  • Vizualizari
Citate Ortodoxe