08 August 22

Marea resetare: Un număr pentru fiecare persoană fără de care nu poți cumpăra sau vinde

Europarlamentarul PNTCD, Cristian Terhes întreabă pe un site social „eu am ales libertatea. Voi?” Încep cu aceste cuvinte pentru că este esențial în ce parte dorim cu adevărat să ne situăm.
Încet, încet se pune frână pandemiei cu Covid, apar declarații oficiale din partea Israeluli, Marii Britanii, sau chiar OMS ... dar ce urmează?

Ursula von der Leyen a anuntat pe 20 ianuarie 2022, in cadrul Forumului Economic Mondial de la Davos, ca in februarie Comisia Europeana va propune "European Chips Act", un act ce priveste dezvoltarea cipurilor in UE, ce se coreleaza direct cu digitalizarea.
"Nevoia europeana de cipuri se va dubla in urmatorii 10 ani", a spus von der Leyen. "Acesta este motivul pentru care trebuie sa crestem radical rolul Europei în ceea ce priveste dezvoltarea, producerea si utilizarea acestei tehnologii cheie."
Scopul este de a crea un "state-of-the-art European chip echosystem", a spus Ursula in cadrul discursului din 2021 privind starea uniunii.
Combinati acum acest "echosystem" cu eID si European Wallet ID (doua sisteme de identificare si control a populatiei, ce sunt in lucru in prezent in Parlamentul European), iar controlul populatiei e asigurat.
Dupa cum vedeti, tirania e anuntata pe fata.
Este tot mai evident ca libertatea individuala va fi inlocuita cu un control al populatiei fara precedent in istorie, control usurat de actualele tehnologii.
Singura intrebarea care ramane este: ne supunem sau luptam? Vreti sa traiti in tiranie sau libertate?” - a scris pe un site social Cristian Terhes.

Este foarte posibil ca prin aceste declarații, care nu sunt singulare, nebunii Europei să dorească introducerea unui sistem cu un cod unic pentru fiecare persoană fără de care să nu poată nimeni vinde sau cumpăra ...

Olaf Scholz, cancelarul Germaniei s-a exprimat direct față de noua „religie climatică”, subiect despre care am scris acum câteva zile. Acesta s-a exprimat pe tema acțiunii climatice afirmând: „Nu vom mai aștepta după cei mai lenți și mai puțin ambițioși. Vom transforma clima dintr-un factor de cost într-un avantaj competitiv.” Pe scurt, vom face orice pentru a implementa teroarea climatică și manipularea va prinde un contur din ce în ce mai puternic.

Ca nebunia să fie completă, miliardarul globalist Bill Gates, copreședinte al Fundației Bill și Melinda Gates, s-a arătat optimist în ceea ce privește potențialul tehnologiilor ecologice și a pledat pentru asigurarea finanțării necesare pentru susținerea inovării.

„La întrebarea lui Klaus Schwab privind piedicile care stau în calea realizării Marii Resetări, o participantă i-a dat următorul răspuns, invocând rezultatele unui sondaj: „Vestea bună este că elitele din întreaga lume au din ce în ce mai multă încredere unele în altele... vestea proastă este că, în fiecare țară, majoritatea oamenilor au tot mai puțină încredere în aceste elite.” VIDEO via Summit News” - se arată într-un articol activenews.ro (sursă foto).
Lasa un comentariu
avatar
Articolul lunii
Retele Sociale
  • Facebook
  • Google+
  • Twitter
  • Comentarii
  • Apreciate
  • Vizualizari
Citate Ortodoxe