28 Septembrie 22

Marea Britanie se „preocupă” de copiii Siriei dar pe ai ei îi lasă să moară

    In ultimele saptamani asistam la o mare propaganda anti-Siria prin declaratiile spumoase din partea conducatorilor de stat din Franta, SUA si Marea Britanie cu privire la razboiul din Siria pe care fix ei il alimenteaza, asta dupa o perioada de calm in regiune.
    Pe motiv de atac chimic din partea regimului Bashar al-Assad, SUA, Franta si Marea Britanie (tara care isi lasa propii copii sa moara - Micutul Alfie Evans a murit) ataca Siria cica pentru "pace", "stabilitate in regiune" si pedepsirea regimului Bashar al-Assad pentru presupusul atac. Intre timp apar declaratii ale martorilor implicati in asa zisele atacuri chimice care declara ca nu a fost vorba de nici un atac chimic (Siria Bombardată După Un Atac Chimic Fals) iar cele 3 tari mentionate mai sus nu fac altceva decat sa se foloseasca de un context "imbracat cum se cuvine" pentru a distruge Siria in conditiile in care liderul Siriei este sustinut de marea majoritate a sirienilor.
    Pe site-ul nostru, pe 18 Aprilie 2018 am prezentat adevaratele motive pentru care este atacata Siria, o tara distrusa de "coalitia" SUA precum Libia si alte multe tari unde "democratia americana" a ajuns pentru a face pace aducand razboi si foamete.
    Iata de ce a fost distrusa Libia > De ce a fost omorat Gaddafi? < sau adevarul despre razboiul din SIRIA: Iata de ce se doreste distrugerea Siriei. Aceste tari, impreuna cu Romania care este in curs de distrugere totala, au cel putin un punct comun ... Libia, Siria si Romania inainte de distrugere nu avea nici o datorie fata de nimeni în lume. Romania cu putin timp inainte de asa zisa Revolutie a anuntat prin vocea lui Ceausescu ca nu mai are nici o datorie la nimeni si niciodata nu se va mai imprumuta la nimeni, Libia lui Gaddafi nu avea nici o datorie fata de nimeni în lume si Siria este singura țară arabă care nu are datorii la Fondul Monetar Internațional, nici la Banca Mondială, nici la altcineva.
    Interesele reale din aceste tari distruse sunt piata de desfacere, mana de lucru ieftina si nu in ultimul rand RESURSELE naturale. Iar noi in acest timp suntem intoxicati de propaganda pro-SUA sau pro-Rusia uitand ca singura posibilitate reala de a ne apara in caz de razboi, de oricine, este ca in primul rand NOI sa fim puternici. Realitatea este ca Romania are o economie la pamant, industria este in colaps, fabricile romanesti le poti numara pe degete comparativ cu perioada de dinainte de 89' ...
    Intrebarea este simpla, la ce sa ne asteptam ca si stat pe viitor? Raspunsul si mai simplu, la ce este mai rau daca nu ne alegem la conducerea acestei tari oameni competenti, patrioti, iubitori de CREDINTA si NEAM.

Foto: thesun.co.uk

Căutări recente:

Map of Goa Progressive Music (18.03.11) 1996-2007 инструкция по эксплуатации ноутбук es ari anjelina jolis surati AV-Comparatives The Seamstress (2009) Online Fourplay Երգեր Seabiscuit Заправка картриджей hp в Санкт-Пете производственная инструкция мойщика 133BPM Records собейт Pick Up Records/Lizard Яблонского Caro Ornamental bine Ведьмаку Win32 API CODEX descarca The River Why (2010) http://www.allshares.ge/download.ph артифлекс хондро инструкция свет 295 серия Bitt Sensation NuZone Gears DRAGOSTE LA PRIMA VEDERE EPISODUL 2 Чаки: Bài 19 : Tiếng Nhật Thông Dụng Chicago P.D. Sezonul 2 skelbimai IL TEMPO SE NE VA online power point servisi Best golden AWP для css ne IF FRENCH FRIES WERE FAT FREE латвийцев BELOW YOUR MEANS Naija Купить обои 5775-01 Купить обои 5652-25 Dumnezeu si хроническая глаукома care lui Hristos Iisus din este CE sunt nu despre 10 SE au domnului Dacă viața Prin Ioan ar cel te mare le mult mai sau cine Cea Cum cei face copii ai spre unde Lumea toate are in IPs Calistrat am cu aL De la Când VA sa ... pe Un
Lasa un comentariu
avatar
Articolul lunii
Retele Sociale
  • Facebook
  • Google+
  • Twitter
  • Comentarii
  • Apreciate
  • Vizualizari
Citate Ortodoxe