21 Aprilie 21

Manipularea din „educația sexuală”

"O femeie de 23 de ani din Vaslui tocmai ce a devenit cea mai tânăra bunică din lume. Ea a născut la 12 ani, iar fiica ei la 11. Probabil că astfel de lucruri nu s-ar fi întâmplat dacă copilele în cauză ar fi avut acces la o minimă informare privind contracepția și planningul, da’, nah, toată lumea știe că educația sexuală în școli e de căcat și ne pervertește copiii..." scrie un influencer Birjar, urmărit de mii de oameni care imediat au sărit cu like-urile "Câtă dreptate ai, să-mi bag picioarele!"

Și m-a făcut curios, știți că eu nu mă arunc după prima fentă. Și am găsit că fata aceasta are prenumele Rifca, unul nu prea popular printre români, nu? Ba, mai mult, numele de familie e Stănescu, foarte cunoscut printre clanurile mari din Moldova, sunt mii de persoane care-l poartă. 
Și ghiciți ce spune ea în documentarul din presa internațională care o prezintă: "Mi-aș fi dorit ca fata mea să nu aibă aceeași situație ca mine, să nu renunțe repede la școală." Deci ce importanță mai avea educația sexuală dacă ea nu merge la școală?
Tot în documentar Rifca spune că în cadrul comunității de rromi, căsătoria de la vârste foarte fragede este ceva obișnuit. Ea insasi s-a căsătorit la varsta de 11 ani cu Ionel Stanescu, in varsta de 13 ani, de teamă că tatăl său o va obliga să se mărite cu un alt baiat din satul lor. În ce măsură educația sexuală ar fi avut vreun impact asupra acestei persoane? Fix zero! 
Apoi, se tot bagă în față statistica aceea cu mamele minore la care suntem fruntași în Europa. Păi suntem pentru că avem astfel de comunități, nu pentru că elevii români care MERG la școală nu au aflat cum se pune un prezervativ, care sunt punctele erogene ale fetei, ce înseamnă identitatea de gen și dacă e voie sau nu să te îmbraci ca băiat cu fustele bunicii. 
Vă dați seama ce mizerii încearcă ăștia să facă? E cât se poate de clară direcție spre care mergem, oamenii aceștia nemernici nu se dau în lături de la nimic, denaturează adevărul astfel încât să pervertească mintea tuturor celor care îi ascultă și îi citesc. Totul pentru a acționa așa precum dorește propaganda. Ce dovadă vreți mai mult?
 
Text: Paul Gabriel Andrei / Sursă foto: Facebook.com
Lasa un comentariu
avatar
Articolul lunii
Retele Sociale
  • Facebook
  • Google+
  • Twitter
  • Comentarii
  • Apreciate
  • Vizualizari
Citate Ortodoxe