27 Mai 22

MAMA JERTFELNICĂ, MAMA MARTIRĂ ÎN SECOLUL XXI: LACRIMILE mamelor au valoare de episcop în fața lui Dumnezeu!

Într-o lume flămândă după putere, fii cel care mărturisește prin propria viață cât de frumoasă e viața. Fii înțelept. Nu folosi anticoncepționale, nu folosi nici un mijloc împotriva procreerii nelăsat de Dumnezeu. Lasă-l pe Dumnezeu să decidă cați copii ne trebuie fiecăruia. Nu noi conducem lumea, ci Dumnezeu. Adevărata comoară lăsată în urma noastră sunt copiii. Dumnezeu vrea de la noi curaj, vrea conștiință curată, vrea jertfă pentru naștere de prunci, vrea SĂ FIM DEMNI, și nu lași în fața unei sarcini. Aș vrea sa mai zic cuvântul de sfințenie al unui preot: NU TREBUIE SĂ NE DORIM CÂȚI COPII VREM SĂ AVEM SAU SĂ NU AVEM. TREBUIE SĂ ÎL LĂSĂM PE DUMNEZEU SĂ DECIDĂ. E UN PĂCAT GĂNDUL SOCOTELII UNUI NUMĂR DORIT DE COPII.
Multi se plâng de vremuri, dar oare bunicii noștri au avut o altfel de viață?! Ei cum au putut da naștere la 5-6 copii?! Știți că IPS Teodosie de la Constanta e al 17-lea copil?! Mie îmi vine să plâng ce oameni sfinți ies din familiile jertfelnice cu multi copii. În societatea modernă de azi te simți prost dacă ai minim 3 copii, nu 17. Toți te iau în batjocură de la prieteni, doctori, rude... Ce poți spune unei familii care de abia a făcut un copil, doi?!  Toți ne amăgim de tot felul de lucruri materiale, de cariera, de confort și uite așa uităm că trec anii, dăm ochii cu Dumnezeu în curând și noi avem poate 5-10-20-30 avorturi. Ne credem superiori, înțelepți, batjocorim pe cele care le vedem că și-au dedicat tinerețea pentru o familie numeroasă.
Stiți pentru cine mai tine Dumnezeu lumea?! Pentru mamele jertfelnice care dau naștere, pentru lacrimile lor, pentru dragostea lor cerească. NU PENTRU CEI CU VILE, CU CONTURI MARI, CU FUNCȚII ÎNALTE... Când o mamă jertfelnică plânge, BUBUIE CERUL DE DURERE! LACRIMILE mamelor au valoare de episcop în fața lui Dumnezeu! Mamele jertfelnice sunt viitorul nostru, sunt raza noastră de lumină într-o lume debusolată și plină de fărădelegi. Rugăciunea vie a mamei este jertfa ei de noapte și de zi, sunt nopțile ei nedormite, e transpirația ei care nu se mai oprește de atâta alergătură! Ați văzut voi vreo mamă jertfelnică că stă la discotecă, că vizitează țări, că se bronzează pe insule exotice, că face shoping în alte țări, că fuge de responsabilitatea unei căsnici. Nu, așa niciodată nu va există. Mama jertfelnică e "idolul" oricărui bărbat, e cea care aduce căsnicia cea mai frumoasă și împlinită.
FIȚI MÂNDRI BĂRBAȚILOR CARE AVEȚI AȘA LUPTĂTOARE! Astfel de soții aduc bărbatului ONOARE, „MÂNDRIE”, ÎMPLINIRE!
MAMA JERTFELNICĂ E CEA CARE TRANSMITE GENERAȚIEI VIITOARE HARUL LUMII SFINTE DE AZI! Noi știti ce ar trebui să facem unor mame jertfelnice: SĂ LE FACEM PODURI DE FLORI ÎN FAȚA CASEI. SĂ LE ADUCEM LA LUMINA CEA MAI DE SUS, LA PREȚUIREA LOR CARE NU ARE PREȚ. Tocmai prin felul de batjocură a societății noastre față de mamele jertfelnice arată mizeria noastră colectivă, dar și individual. Așa știm de cine să ne ferim, căci o persoană care ia în batjocură o mamă jertfelnică trebuie să își vadă măcar mizeria din ea înainte de a arunca și un cuvânt împotriva unei mame sfinte.
Te iubim femeie jertfelnică. Vrem să aducem lumina din voi, să intrăm în universul vostru frumos, în demnitatea voastră, în fericirea cerească care o aveți. Apropo: AȚI VĂZUT VOI VREODATĂ O MAMĂ JERTFELNICĂ NEFERICITA?! AȚI VĂZUT VOI VREODATĂ CĂ VREA SĂ ÎȘI PUNĂ CAPĂT ZILELOR O ASTFEL DE MAMĂ?! NU. Poate doar cei cu bani, cu patimi mari (droguri, beție, viață de noapte), cei care nu îl au pe Dumnezeu și văd viața un Iad. Vedeți că totul se leagă de Dumnezeu?! Și cum mama jertfelnică își lasă viața condusă de Dumnezeu câți copiii vrea să îi dea sănătoși sau bolnavi, ea e fericită și împlinită. MAMA jertfelnică nu scuipă în palma lui Dumnezeu avortând, când îi dă o sarcină în care fătul e cu probleme medicale...  
Închei Închinându-mă cu plecăciune în fața oricărei femei jertfelnice!
Semnat, un păcătos Cutov Cristian-Ionut.
Lasa un comentariu
avatar
Articolul lunii
Retele Sociale
  • Facebook
  • Google+
  • Twitter
  • Comentarii
  • Apreciate
  • Vizualizari
Citate Ortodoxe