27 Mai 22

Mai nou, pentru vânzătorii de țară, strângerea în brațe și atingerea cefei unui ministru trădător sunt o manifestare a extremismului politic

Multe reacții am citit pe internet despre evenimentul de apropriere din parlament dintre energicul George Simion și mincinosul trădător, Ministru al Economiei, Energiei și Mediului de Afaceri, Virgil Popescu.

Bun, îl avem pe Co-președintele partidului AUR, George Simion și pe Virgil Popescu. George Simion, un activist pentru libertate, un patriot cu reale fapte de patriotism (se pot vedea pe Youtube), un tânăr politician cu cel mai mare având politic din ultimii 2 ani din România. De cealaltă parte îl avem pe ministrul mai sus menționat, Virgil Popescu, o persoană școlită, dar cu un „real nimic” făcut pentru români. Da, Virgil a promis românilor ceea ce au promis de mai mult de 30 de ani partide precum PSD, PNL, USR-PLUS, UDMR și alții, adică a promis ceva, iar buzunarele românilor au simțit fix opusul promisiunii. Fix asta subliniază în ziua incidentului și „huliganii” de la AUR, „huliganii” care își iubesc țara, că nenea Virgil a promis românilor că pe baza producției de gaz de 80% din ROMÂNIA prețul gazelor VA SCĂDEA. Ați simțit în buzunare cât a „scăzut” prețul la gaz, benzină, motorină? Plătiți facturi triple? O, da!! Nenea Virgil și tătucul Iohannis susțin acest genocid financiar din România. Specimenele astea trădătoare au bani de nu au timp să-i numere, proștii trebuie să tacă ... așa a ajuns ca un băiat ca Simion să pice în capcana manipulativă a lui Virgil de a-l atrage să facă gestul pe care l-a făcut. Întrebarea este, merită acești trădători un gest de „îmbrățișare”, sau să fie real aruncați la groapa de gunoi? Ca alți politicieni din alte țări ...


Cât mai îndurăm această batjocură?

Mesajul lui Iulian Capsali pe un site social despre acest eveniment:

„Să înțeleg că atingerea cefei unui ministru trădător și strângerea în brațe sunt "o manifestare a extremismului politic", dar sodomizarea unei întregi națiuni de către aceste gunoaie teroriste cu butoanele la exterior, prin dictatura medicală care a pulverizat drepturi și libertăți constituționale și a privat românii de tratamente, precum
 și distrugerea economiei naționale din cauza "liberalizării" prețurilor la energie, care au condus direct și la sărăcirea românilor, astea sunt acte de "civilizație politică" și racordare la "valorile euro-atlantice".
Mi-e scârbă! În orice stat viabil astfel de teroriști și trădători ar fi fost acuzați de subminarea suveranității statului și a economiei naționale!
Numai un partid în disoluție ca PNL-ul poate fi condus de un consumator de pătrunjel care a distrus viitorul României prin acumularea a aproape 60 de miliarde de euro datorii, la dobânzi triple față de state din Balcani, de pildă! Miniștrii PNL și USR au făcut praf Statul, iar voi spuneți că Simion e violent că l-a luat în brațe pe un ratat și l-a făcut "trădător"?
Păi măi "civilizaților", nu merita și un premiu domnul ministru, pentru jefuirea economiilor românilor?!” - a scris Iulian Capsali, fost candidat la Președenția României.


„Cei care sunt șocați de "violența" cu care Simion i-a pus mâna pe umăr lui Virgil Popescu, nu cumva sunt tot ăia care ne explicau cât de benefic e pentru societate ca jandarmii și milițienii să bată bătrânii care nu se lăsau termometrizați, aveau masca sub nas sau ieșeau la pâine după ora 13?” - Adrian Cristea, Facebook.
Lasa un comentariu
avatar
Articolul lunii
Retele Sociale
  • Facebook
  • Google+
  • Twitter
  • Comentarii
  • Apreciate
  • Vizualizari
Citate Ortodoxe