30 Iulie 21

Mai e cineva care nu se căiește că nu a fost la Referendumul pentru familie? Iată directiva europeană pentru grupul de vârstă 0-4 ani

Mai e cineva care nu se căiește că nu a fost la Referendumul pentru familie? Mai e cineva care ne acuză de conspirații pe noi cei care strigăm pe aici despre lucrurile astea demult ? Mai e cineva care crede că poate birui singur și că puterea e în el, fără Dumnezeu? Mai e cineva care crede că a venit pe lumea asta ca să fie fericit, sa se simtă bine, ca la un SPA? Că ăștia vor fi luați ca din oală, primii. 
Iată în fotografie ce vrea Organizația Mondială a Sănătății. Cititi și va cruciti. Sufletele copiilor noștri. Da, acea organizatie Mondială a Sănătății, care vrea să ne salveze de boli și ne dă indicații ce să facem ca să salvăm omenirea. Mă refer la spălatul pe mâini și întors microbii în plămâni direct. 
Dumnezeu să mă ierte că distribui așa ceva.  Dar ăsta e Iadul pe pământ, dacă se va întâmpla. Iadul. Si cred că trebuie să știm totuși ce ni se pregătește. Vor sufletul copiilor noștri, nu există dubii. 
Stau și mă tot gândesc dacă asta a mai fost vreodată pe pământ, în istoria cunoscută a omenirii.  Răspunsul e NU. 
Partea bună însă e că Iadul poate fi biruit cu împreună-rugăciunea în biserică si fiecare, în taină, acasă. Numai în biserică sau numai acasă nu e complet, cum greșit a băgat televizorul în cap omenirii, ca Dumnezeu e în suflet, ca și cum cei care merg la biserică îl au în tocul de la pantof.   
Toți să fim în biserica, care pe unde putem, dar să fim. Si stăruitor să rugăm pe Bunul Dumnezeu să rânduiască a pierde duhurile rele și pe demonii care stăpânesc omenirea.  Dar noi încă dormim și visăm la revoluții. Si ne seacă ura românului contra român.  Este singura soluție, dacă nu ne trezim nici în doisprezeceelea ceas, pierim. La un moment dat, va fi prea târziu. 
Doamne, iartă-ne și ne miluiește!

Text: Cristina Leordeanu
Lasa un comentariu
avatar
Articolul lunii
Retele Sociale
  • Facebook
  • Google+
  • Twitter
  • Comentarii
  • Apreciate
  • Vizualizari
Citate Ortodoxe