13 Mai 21

"Mai dureros era ca semana cu mine la gura"

    Nu vreau decat o chestie sa spun, am facut un avort saptamana asta. Eram in 19 saptamani, deja aveam lapte in sani si fatul misca... dar nu mi-a pasat.
    Eu voiam avort si, intr-un fel sau altul, l-am facut. Nu mi-a parut rau pana cand am vazut ceea ce a iesit din mine. Era un bebelus, era mic dar perfect. Stiam de dinainte ca era baietel, dar nu ma asteptam sa fie un copilas in adevaratul sens al cuvantului.
    Era asa frumos... cel mai frumos copil pe care l-am vazut in viata mea. Avea si par pe cap. Cel mai tare mi s-a rupt sufletul cand am observat ca statea ghemuit si isi tinea cordonul in brate ca si cum ar fi trecut prin mari chinuri.
    Am indraznit sa ma uit mai atent la el. Avea degetele si la maini, si la picioare, un nasuc perfect si i se vedea un zambet pe fata.
    Mai dureros era ca semana cu mine la gura.
    Acestea le povestesc pentru toate femeile care fac avort, in special dupa 3 luni.
    Multe care fac, il fac, se ridica si pleaca, dar niciodata nu se uita la ce lasa in urma. Eu acum sunt distrusa, din punct de vedere psihic, si stiu ca niciodata nu voi mai fi la fel si ca niciodata nu voi putea saruta si alinta copilasul meu frumos, dupa care plang in fiecare seara. Poate voi mai avea copii, dar nu pe el.
 
Nicoleta, 24 ani
10 decembrie 2015

Extras din: Marturii despre criza de sarcina - Alexandra Nadane, pagina 54. / www.rupetacerea.ro/marturii-scrise/nicoleta
Taguri: mai, gura, Semana, la, Era, dureros, mine, ca, cu
Lasa un comentariu
avatar
Articolul lunii
Retele Sociale
  • Facebook
  • Google+
  • Twitter
  • Comentarii
  • Apreciate
  • Vizualizari
Citate Ortodoxe