27 Mai 22

Madalin Pribu: ARN MESAGER ȘI AVIOANE CĂZUTE DIN CER

„La o primă vedere nu există nici o conexiune logică între serul experimental injectat propovăduitorilor științei și aparatele de zbor care se fâțâie prin aer conform legilor fizicii, aerodinamicii etc.
Dar, la nici două zile de la moartea pilotului Dan Ștefănescu la manșa unui avion de acrobație super-performant, Suhoi SU 31, un alt avion ultra-usor se pare că s-a prăbușit într-o pădure de lângă Bacău. Semnalele SOS au fost recepționate de ROMATSA de pe  un dispozitiv de pe costumul pilotului.
Și în acest caz, pilotul era singur la manșă.
Cu toate că examenul medical este obligatoriu în cazul piloților, nici o investigație din lume nu poate anticipa un cheag de sânge apărut brusc în timpul zborului.
Pierderea sau alterarea condițiilor de a pilota avionul înseamnă condamnare la moarte.
Încă nu au apărut cazuri de prăbușire a avioanelor de linie cu sute de pasageri asta și datorită faptului că aeronavele din prezent se bazează într-un procent covârșitor pe computere pentru efectuarea zborului, dar și pentru că sunt cel puțin doi piloți in carlingă. Și computerele nu fac injecții, slavă Domnului!” - a scris jurnalistul Madalin Pribu pe un site social.

Întrebări, asta își pune jurnalistul mai sus menționat și asta trebuie să ne punem și noi, toți! Atunci când renunți la „întrebări” cu privire la unele probleme riști să renunți la libertatea și democrația unui întreg popor.

Citește și: Ovidiu Hațegan a suferit un infarct și a fost operat de urgență la Timișoara! „Are o venă înfundată. I-a fost montat un stent” (prosport.ro)

Sursă foto: qwer.ro
Lasa un comentariu
avatar
Articolul lunii
Retele Sociale
  • Facebook
  • Google+
  • Twitter
  • Comentarii
  • Apreciate
  • Vizualizari
Citate Ortodoxe