27 Iunie 22

Luați-o p-asta! ATP a transformat turneul de la Wimbledon într-unul amical!

De ce? A spus că atâta timp cât jucătorii din Rusia și Belarus nu pot participa, atunci turneul din Marea Britanie nu va conta în clasamentul general. Adică Nadal dacă va câștiga nu va conta decât pentru palmaresul propriu, puncte în clasamentul general nu va contabiliza.
Presa din Anglia scrie că e una dintre cele mai mari crize din istoria competiției.
Organizatorii nu se așteptau și au anunțat că vor face recurs. Problema a apărut în momentul în care au luat decizia în urma invaziei ruse pentru a nu lăsa posibilitatea ca ducesa de Cambridge să-i înmâneze trofeul numărului 2 mondial, rusul Daniil Medvedev.
În comunicatul ATP se spune: "Capacitatea jucătorilor de orice naționalitate de a participa la turnee pe baza meritelor și fără discriminare este fundamentală pentru competiția noastră. Decizia organizatorilor de la Wimbledon de a interzice jucătorilor ruși și belaruși să participe subminează acest principiu și integritatea sistemului de clasare ATP."
Bam bam!
Odată cu trecerea timpului, încep tot mai mulți să realizeze că e o mare nemernicie să îi imputi unuia ca Medvedev faptul că președintele țării lui a luat decizia de a invada altă țară.
Cu toate astea, nu pot să nu mă gândesc la ce a pățit Djokovic la Australian Open, acolo puncte i-au refuzat doar lui. Din cauză că voia să fie stăpân pe al său corp.

Autor: Jurnalistul Paul Gabriel Andrei .
Lasa un comentariu
avatar
Articolul lunii
Retele Sociale
  • Facebook
  • Google+
  • Twitter
  • Comentarii
  • Apreciate
  • Vizualizari
Citate Ortodoxe