27 Mai 22

Liturghia neagră în desfășurare...

Nu mai am nici o îndoială că toată istoria ultimilor ani reprezintă o vastă liturghie neagră sau anti-liturghie, toată mass-media reprezintă amvonul cuvântului satanei și că știind rânduiala Sfintei Liturghii vom putea desluși în ce etapă a liturghiei negre ne aflăm.
Să gândim... eram zilele astea pe net și dau peste poza și filmuletul Ursulei din Ucraina, unde președinta UE se află lângă niște saci negri în care se aflau corpurile unor oameni decedați de vreo 3 săptămâni, ținuți dinadins neînmormântați, pentru Ursula.
Când am văzut filmulețul, dincolo de dezgustul față de cinismul cu totul satanic al politicienilor europeni, m-a lovit sentimentul unui profund ritual demonic în desfășurare. Căci ce reprezenta acea femeie, Ursula, dacă nu o "mare" preoteasă neagră (păgână), chemată să îngroape niște morți? Asistam la un ritual de înmormantare satanic, în desfășurare...
Și atunci m-a lovit brusc o altă înțelegere:
TOT CE SE ÎNTAMPLĂ ÎN LUME DE CÂȚIVA ZECI DE ANI, ESTE O VASTĂ LITURGHIE NEAGRĂ IAR RĂZBOIUL DIN UCRAINA REPREZINTĂ ETAPA FINALĂ A ACESTEI ANTI-LITURGHII.
Să o luăm sistematic. Se știe că Sfânta Liturghie are următoarea structură / rânduială / etape:
1) Pregătirea darurilor (sau Proscomidia)
2) Liturghia Cuvântului
a) Binecuvântarea
- Ectenia mare
- Antifoane și ectenii mici
- Fericirile
- Intrarea Mică (procesiunea Evangheliei)
- Tropare (scurte compoziții care se refera la sărbatoarea zilei și la sfinții patroni ai bisericii)
- Trisaghionul (cântarea "Sfinte Dumnezeule, Sfinte Tare, Sfinte fără de moarte, miluiește-ne pe noi.")
b) Lecturi biblice
- Răspuns psalmic înainte de Apostol (Prochimen)
- Apostol
- "Aliluia..."
- Evanghelie
- Omilie
c) Rugăciuni pentru credincioși
3) Liturghia euharistică
a) Preludii
- Două rugăciuni pentru credinciosi
- Intrarea Mare (procesiunea Sfintelor Daruri): Cântarea imnului heruvimic
- Rugăciunea punerii-înainte (a Darurilor)
- Sărutarea păcii
- Simbolul Niceo-Constantinopolitan
b) Anaforaua (Rugăciunea Sfintei Jertfe)
- Dialog introductiv
- Rugăciunea de laudă și de mulțumire pentru binefacerile dumnezeiești
- Imnul trisaghion "Sfânt, Sfânt, Sfânt..."
- Istorisirea Cinei celei de Taina și instituirea Euharistiei
- Anamneza (rememorarea operei mântuirii)
- Epicleza (invocarea Sfântului Duh pentru prefacerea Darurilor euharistice)
- Dipticele (pomenirea viilor și a mortilor)
- Concluzie și Amin final
c) Împărtășirea
- Pregătirea pentru împărtășire: invocare, rugăciuni de pregătire
- înalțarea Sfântului Agnet, Frângerea Sfântului Agnet, Amestecarea - preotul pune o parte din Trupul lui Hristos în prețiosul Sânge (plinirea potirului)
- Căldura (preotul toarnă apă caldă în Sfântul Potir)
- împărtășirea slujitorilor și a credincioșilor
- Rugăciuni de mulțumire după împărtășire
- Rugăciuni finale: binecuvântarea preotului (Apolisul).
Diavolul urmează exact aceeași rânduială, cu mare precizie, dar în sens invers, în sensul anti-hristic... începe sa-mi fie din ce în ce mai clar că după anti-proscomidie sau "pregătirea anti-darurilor" (când s-au deschis templele satanice și s-au făcut primii "preoți" oficiali și primele "rugăciuni"), diavolul și-a făcut liturghia anti-cuvântului și propovăduirea cuvântului satanic în toată lumea ori "rugăciunile" pentru ucenicii satanei (anii de "înflorire" a "demonocrației", ideologiile neo-marxiste, "flowerpower", luxul, râvna bunăstării material-individualiste etc).
Spre exemplu, "ceremonia" ritualică de inaugurare a tunelului din Elveția, în 2016 (unde a fost prezentă toată "crema" UE) a reprezentat trecerea de la rostirea crezului satanic la anti-anaforaua... din cadrul liturghiei anti-euharistice.
Se pare că acum ne aflam în etapa finală a liturghiei anti-euharistiei, de la sacrificiile umane din timpul pandemiei și în război, acum asistăm la anti-epicleza și invocarea urăciunii pustiirii și duhurilor necurate, cu anti-pomenirea morților și pregătirea pentru "împărtășirea" cu spurcăciune a întregii lumi (vaccin și pecetluire), care va culmina imediat după ce se va termina ritualul satanic al războiului din Ucraina.
La final, în această imensă liturghie neagră, toată lumea va cânta "am văzut întunericul cel adevărat" (în loc de "am văzut Lumina Cea Adevărată) și multi vor pleca acasă, împărtășiți cu antihrist înscăunat în inimile lor...
Dacă știm Sfânta Liturghie și Rânduielile Sfintei Biserici, prin participare Euharistică și Comuniune, vom putea desluși și etapele anti-hristice...
Aici e cheia libertății noastre.

P.S. Am atașat și un filmuleț de propagandă a liturghiei neagre, făcut de sataniști. Eu zic să avem grijă pe cine condamnăm... acest tip de propagandă sigur nu vine de la Dumnezeu.


Sursă: Facebook.com
Lasa un comentariu
avatar
Articolul lunii
Retele Sociale
  • Facebook
  • Google+
  • Twitter
  • Comentarii
  • Apreciate
  • Vizualizari
Citate Ortodoxe