28 Noiembrie 21

Libertatea - o unealtă a celor care s-au simțit vizați în predica episcopului?

Libertatea - o unealtă a celor care s-au simțit vizați în predica episcopului?
 
Paradoxal... Libertatea a sesizat poliția pentru..... libertatea de exprimare.
"Inspectoratul de Poliție Județeană Giurgiu a răspuns solicitării Libertatea și a punctat că secția de poliție din Călugăreni s-a sesizat din oficiu în acest caz, iar dosarul a ajuns deja la Parchet.” - a scris jurnalistul Cornelius Florin pe un site social.

Da, ceea ce în democrație înseamnă libertate, e clar că în dictatură nu mai înseamnă același lucru. Se pare că tot mai multe state ale lumii, inclusiv România, pare că iau exemplu Coreea de Nord ca și administrare a unei țări ... lumi!

Episcopul de Giurgiu, episcopul
Ambrozie spunea ceva de vaccinuri expirate ... „152.122 de doze de vaccin anti-COVID – 137.352 de la compania Pfizer și 14.770 de la Moderna – sunt expirate și eliminate din circuitul de administrare, au precizat, miercuri, reprezentanții Comitetului național pentru coordonarea campaniei de vaccinare (CNCAV)”, se arată într-un articol g4media.ro.

România Liberă publică articolul „România riscă să distrugă milioane de vaccinuri care expiră” pe data de 27 iunie, 2021, România Liberă nu au fost contrazisă de către stat și nici nu i-a fost intentat dosar penal pentru acestea, mai mult, aceștia subliniind faptul că „85% din vaccinurile împotriva COVID-19 care se află acum în țară vor expira în intervalul 30 iunie - 31 octombrie, reiese dintr-o analiză realizată de Europa Liberă, în baza cifrelor oficiale furnizate de Comitetul Național de Coordonare a Activităților privind Vaccinarea Împotriva COVID-19 (CNCAV).”

Într-o predică ținută la finalul slujbei de Sfânta Parascheva, de pe 14 octombrie, episcopul de Giurgiu, Preasfințitul Ambrozie, a atacat clasa politică, a criticat vaccinurile anti-COVID, îndemnându-i pe oameni să nu se imunizeze (asta dacă se poate numi imunizare asta...un vaccin pentru care nici producătorul nu garantează nimic), și a spus că incendiile din spitale sunt „o făcătură” pentru promovarea spitalelor private, a dezvăluit spotmedia.ro acum 5 zile.

Acum, conform Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Giurgiu, polițiștii au deschis un dosar penal:

„Vă comunicăm faptul că polițiștii din cadrul Secției nr. 1 Poliție Rurală Călugăreni s-au sesizat din oficiu la data de 18.10.2021, cu privire la comiterea infracțiunii de comunicare de informații false, având în vedere afirmațiile făcute de către un reprezentant al Episcopiei Giurgiu, în cadrul unei procesiuni religioase, realizată în data de 14.10.2021, în comuna Adunații Copăceni, județul Giurgiu”.

Reținem cuvintele jurnalistului Cornelius Florin: „Paradoxal... Libertatea a sesizat poliția pentru..... libertatea de exprimare.
Lasa un comentariu
avatar
Articolul lunii
Retele Sociale
  • Facebook
  • Google+
  • Twitter
  • Comentarii
  • Apreciate
  • Vizualizari
Citate Ortodoxe