27 Iunie 22

Acasă » LGBT
1 2 3 ... 14 15 »

Despre identitatea de gen.

 • 23 Iunie 22
 • 78
„Jennifer Lopez are gemeni, fata nu se simte fată și se îmbracă băietește. Maică-sa pentru că notorietatea ei de cântăreață nu îi permite să fie privită ca o medievală trebuie să îi cânte în strună.
Shiloh, fiica Anghelinei Jolie, se considera băiat până de curând când și-a revenit. Băiatul lui Elon Musk tocmai a cerut să fie tratat ca o femeie. Fiica lui Chastity a devenit bărbat și și-a schimbat numele. Fiul lui Will Smith a ieșit î ... Detalii... »


Justiția din Japonia a decis ca e constituțional ca mariajul dintre două persoane de același sex să fie interzis.

 • 22 Iunie 22
 • 64
Un tribunal din Osaka a decis astfel după ce câteva cupluri de același sex au dat în judecata statul nipon.
Decizia e una foarte dezamăgitoare pentru activiștii LGBT, care au făcut presiuni enorme în ultimii ani pentru legalizarea căsătoriilor gay.
Decizia vine după ce activiștii câștigaseră deja dreptul pentru parteneriat civil la anumite tribunale mai mici din țară, însă nu au fost satisfăcuți.
"Nimic nu poate înlocui căs ... Detalii... »


Sexualiarea copiilor! Animație Disney în care două lesbiene se sărută ...

 • 17 Iunie 22
 • 398
Pe 17 iunie, în cinematografele din România se lansează filmul „Lightyear”, o peliculă animată realizată de cei de la Disney.

Deși cuvintele „animație” și „Disney” în aceeași frază ar trebui să ducă cu gândul la puritate și la personajele copilăriei, din păcate nu este cazul în „Lightyear”, scrie ... Detalii... »


PĂRINȚI, ați eșuat în educație, lamentabil! Iași, marșul rușinii...

 • 07 Iunie 22
 • 487
„Iată ce fac banii occidentali...
Mesajul ieșenilor pentru părinții tineriilor (inclusiv copii și adolescenți!) care au participat la marșul LGBTQ este unul plin de decență:
Manifestarea sexualității pe străzile orașului denota o lipsa crasă de educație!
Acest mesaj este adresat în aceeași măsura și Școlii Românești și BOR.
Ai CURAJ! GÂNDEȘTE singur!” - a scris Camelia Diana pe un site social.

... Detalii... »


IPS Teofan despre Marșul LGBT din duminica Părinților și Copiilor: „Un nou marș al semenilor noștri ce susțin păcatele contra firii”

 • 04 Iunie 22
 • 581
Marșul LGBT ce va avea loc la Iași, pe 5 iunie, acesta fiind organizat de către LGBT-iști fix în duminica „Părinţilor şi Copiilor”, acest fapt fiind un mesaj clar pentru cei care doresc să înțeleagă unde vor ei să ajungă ... „Un nou marș al semenilor noștri ce susțin păcatele contra firii, dorite a fi acceptate drept normalitate și promovate în instituții de învățământ și, în general, în spațiul public”, se arată într-un c ... Detalii... »


Festivalul Mândriei Homosexuale din Insulele Canare, focar de variola maimuțelor

 • 26 Mai 22
 • 179
Festivalul de Mândrie Homosexuală din Gran Canaria, o insulă din Arhipelagul Canarelor, la care au participat 80.000 de homosexuali și lesbiene, este legat de cazurile de vărsatul maimuței din Spania și de două cazuri din Italia - în timp ce în Europa se înregistrează deja un total de 100 de cazuri cunoscute, transmite ... Detalii... »


De ani buni, Eurovision nu e decât o mare porcărie bazată pe „corectitudine politică” și deloc pe profesionalism.

 • 20 Mai 22
 • 187
Într-o postare pe un site social, scriitorul Mihail Neamțu a scris despre dezastrul numit Eurovision. Prostia de la acest eveniment „progresist” a ajuns la așa nivel încât anul acesta a concurat la EUROvision și Australia. Eu știu că Australia nu are nici o legătură geografică europeană, dar poate nu am fost eu de ajuns la școală ...

Iată postarea integrală a scriitorului Mihail Neamțu:

„De ani buni, Eu ... Detalii... »


O informație despre președintele vecin ... Redau mai jos o informație publicată pe un site dedicat LGBT

 • 02 Martie 22
 • 1191
"Pentru prima dată în istoria Ucrainei au fost făcute promisiuni concrete la cel mai înalt nivel politic în domeniul protecției drepturilor LGBT în țara noastră. Această declarație a șefului statului ucrainean ne permite să sperăm că puterea executivă va face tot posibilul pentru a adopta Legea 5488 privind combaterea discriminării și a infracțiunilor motivate de ură, în special pe motive de orientare sexuală și identitate de gen. Așa cum er ... Detalii... »


Cântăreața britanică Adele este acuzată de TRANSFOBIE pentru declarația că ESTE FERICITĂ SĂ FIE FEMEIE

 • 10 Februarie 22
 • 12338
Conform rostonline.ro, citând pagesix.com, marți s-a desfășurat în Marea Britanie o festivitate în care au fost premiați artiștii din această țară pentru activitatea din anul anterior. Pâna acum se acordau două titluri: de cel mai bun artist, respectiv cea mai bună artistă. Chestie considerată sexistă, așa că anul acesta cele două categorii au fost desființate, fiind înlocuite de titlul de cel mai bun artist al anului. Pentru activitatea din 2021 ... Detalii... »


Urâciunea pustiirii! Ambasadorul special al Parlamentului European pentru drepturile LGBT s-a fotografiat în rolul Maicii Domnului cu barbă

 • 04 Decembrie 21
 • 3452
Ambasadorul special al Parlamentului European pentru drepturile LGBT s-a fotografiat în rolul Maicii Domnului cu barbă, ținându-l în brațe pe Hristos. Ce poate să fie asta decât urâciunea pustiirii? O încercare satanică de a pângări imaginea Mântuitorului și a Maicii Domnului.
Atât de importantă este creștinătatea, atât de mult deranjează globaliștii iubitori de desfrâu și dezbinare încât astfel de imagini ca cea de mai sus apar mai ales în ... Detalii... »


Părintele Savatie Baștovoi despre marșurile colorate din București sau Timișoara

 • 11 August 21
 • 1351
„Vrînd-nevrînd, îmi apar știri despre marșurile colorate din București sau Timișoara. Patos și tragedie de la primărie pînă la ambasadele străine. Oameni în toată firea discută chestiunea, dar cel mai roșu e argumentul homo: tocmai de aceea facem aceste marșuri în centrul orașelor, ca să se știe că există homosexualii, că sînt printre noi.
Tabloul pe care mi-l imaginez e cam așa: cum ar arăta, de pildă, parada măcelarilor pe Calea Vic ... Detalii... »


Comisia Europeană nu se poate împotrivi ca Ungaria sa interzică expunerea copiilor la conținut LGBT

 • 26 Iulie 21
 • 325
Comisia Europeană nu se poate împotrivi ca Ungaria să organizeze un referendum cu privire la legea care interzice expunerea copiilor la conținutul LGBT, deoarece este privită ca o procedură internă.

Coaliţia pentru Familie