26 Mai 22

„Legea celor 12 spice” sau Foametea și sistemele totalitare...

Să gândim:

Prigoana se întrezărește, în primul rând, din foametea anunțată de păpușari. Precum se poate deja vedea în noile politici publice ale UE, antihriștii vor o foamete controlată. Ce înseamnă asta? Porții mici, economie maximă a resurselor, restricții maxime ale activităților țărănești și limitarea, ba chiar interzicerea, producției proprii de hrană, introducerea de noi diete umane (insecte, meduze, carne clonata, carne vegetala etc).  

Ce mai înseamnă asta?  Nu doar un pas către controlul și supunerea populațiilor, punerea lor "cu botul pe labe", dar și recrutarea viitorilor torționari. Fiți siguri că perioadele de foamete au dat naștere celor mai crânceni torționari, întocmai ca în perioada bolșevică. Toate sistemele totalitare și-au înfometat artificial / deliberat populațiile, determinând, nu doar eliminarea indezirabililor, dar și înrolări masive în cadrul aparatului de represiune, pentru un blid de mâncare. Ieftin si foarte eficient, nu?

Astfel, sistemele totalitare atrag în rândurile lor, oameni animalizați, bestializați, fără principii, gata sa pedepsească "elementele reacționare" pentru o felie de pâine. Observați modelul? Începe să devină vizibil? Vedeți cum pe fondul stării de paranoia si de înfricoșare, se fac angajări masive la stat, mai ales în armată și jandarmerie? Ce fel de oameni credeți că sunt căutați de sistem, pentru timpurile care vor veni? Oameni cu puternice principii morale sau oameni flămânzi, animalizați ori îngroziți de foamete?

Oare nu asa a făcut și armata roșie, sistemul lui Stalin și toate celelalte sisteme represive ale planetei?

Aaah... și mai știți împotriva cui se clădește tot acest sistem? Da, împotriva Estului Europei, în special împotriva lumii Ortodoxe. Ne-a spus-o chiar Macron, anul trecut când a declarat război cultural civilizației est-europene...  pare că aici se dă bătălia finală...

Sursă: Facebook.com
Lasa un comentariu
avatar
Articolul lunii
Retele Sociale
  • Facebook
  • Google+
  • Twitter
  • Comentarii
  • Apreciate
  • Vizualizari
Citate Ortodoxe