19 Ianuarie 22

„Lăsați copiii să vină la Mine !” - Creștinii nu se nasc, se fac.

Creștinii nu se nasc, se fac.
Dragii mei frați creștini întru Hristos, pentru că le explicați copiilor ce sunt acelea Icoane, pentru că le spuneți care este diferența între o fotografie și o Icoană, pentru că le spuneți copiilor cine este în Icoane, când și cum ne ajută și ce au făcut și fac pentru noi Sfinții, pentru că cei din Icoane sunt vii și sunt Sfinți, pentru că voi cinstiți Icoanele și aveți evlavie la Sfinți, pentru că voi pupați prin Icoane pe cei din Icoană, copii voștrii conștientizează valoarea Icoanelor, puterea și dragostea Sfinților, și astfel voi treziți în ei dragostea de Dumnezeu, de Sfinți, de Biserică, de Sacru.
Un astfel de copil merge singur, de bunăvoie, și pupă Icoane pentru că știe singur ce este acea evlavie la Sfinți, iar mai târziu știe singur care este diferența între Sacru și sacrilegiu.
Un astfel de copil nu o să dea niciodată cu piatră în Casa Lui Dumnezeu.
Un astfel de copil o să se închine de fiecare dată când o să vadă o Cruce.
Și asta datorită vouă Creștinilor, Părinți de Creștini. / Text: Petric Crina - Sursă foto: Ioan Antohi.
Lasa un comentariu
avatar
avatar
1 Spam
1
Fotografiile din articol aparțin fratelui nostru întru Hristos, Ioan Antohi.
Vă mulțumim!
Voi sânteți unii dintre acei creștini Părinți de Creștini.
Îți mulțumesc cu atât mai mult cu cât știu cu câtă râvnă, dragoste și sacrificiu te implici în tot ce înseamnă ajutor întru slujire pentru Casa Lui Dumnezeu de acolo de la voi din Frankfurt. Dumnezeu să vă ajute și să vă binecuvânteze întru bucurii duhovnicești. https://www.facebook.com/Ioan-Antohi-Photography-1030224227022975/
avatar
0
2
Slăvit să fie Domnul!
Articolul lunii
Retele Sociale
  • Facebook
  • Google+
  • Twitter
  • Comentarii
  • Apreciate
  • Vizualizari
Citate Ortodoxe