03 Octombrie 22

Lămuriri despre presupusa reținere de către poliție a părintelui Visarion Alexa

Presa a luat foc, al treilea preot în ultimii 5 ani se află în plin scandal sexual după ce a fost ACUZAT, nu dovedit vinovat, de către o femeie de 37 de ani că ar fi agresat-o sexual.
Important de reținut este faptul că acuzele pot veni din partea oricui, chiar dacă acestea sunt sau nu adevărate...trebuie să avem răbdare până la finalizarea anchetei ... dacă tot suntem atât de curioși.

O femeie a depus plângere pe numele părintelui Visarion Alexa la mijlocul lunii august, spunând că ar fi fost agresată sexual chiar în timpul spovedaniei. August? Și de ce tocmai în septembrie a fost chemat de către poliție la declarații preotul?

Preotul Visarion Alexa, conform presei, a fost REȚINUT de către poliția capitalei, după care să se afle peste circa 2 ore că de fapt acesta a ajuns la poliție pentru declarații și a plecat de acolo sub control judiciar, nu reținut. Presa din România nici în anul 2022 nu a scăpat de „sângele” bolșevic, articolele despre preoți, despre Biserică fiind făcute tot părtinitor.

Pe vremea comunismului feroce din Rusia anilor 50-60, Stalin și compania au dat ordin să se caute preoți cu vicii, preoți care au călcat strâmb sub orice formă pentru a fi arătați cu degetul, astfel, să se poată îndepărta omul de Dumnezeu.

La fel se procedează și astăzi în „minunata democrație”, se vânează, se creează materiale denigratoare, se exagerează pentru a se lovi în Biserică.


„Arhiepiscopia a confirmat ca luni va începe ancheta acestui caz nesfârșit de trist. Prima măsură luată, până la confirmarea culpei prin finalizarea anchetei derulate de autoritățile abilitate, este suspendarea de la slujirea preoțească”, a anunțat Vasile Bănescu, purtătorul de cuvânt BOR.

„Dacă acuzațiile aduse preotului menționat vor fi confirmate de autoritățile judiciare, cazul său va fi judecat și de autoritățile bisericești în cadrul Consistoriului bisericesc”, a precizat Bănescu.

Judecătoria Sectorului 6 a decis să îl plaseze pe preotul Visarion Alexa sub control judiciar.
”În baza 227 alin. 1 Cod proc. penală şi art. art. 219 alin. (7) Cod proc. penală, respinge propunerea de arestare preventivă, formulată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 6 Bucureşti în dosarul de urmărire penală nr. 6204/P/2022. În baza art. 227 alin. 2 Cod proc. penală rap. la art. 202 alin. 4 lit. b Cod proc. penală cu referire la art. 211 Cod proc. penală dispune luarea faţă de inculpatul Alexa Visarion a măsurii controlului judiciar pe o durată de 60 de zile, din data de 17.09.2022 până la data 15.11.2022, inclusiv”, se arată în decizia instanţei.

Dragilor, Biserica nu înseamnă popa x, sau popa y, nici măcar preotul Visarion Alexa sau Patriarhul Daniel, ci HRISTOS dimpreună cu învățătura dată de El Bisericii, învățătură care este infailibilă. Credinciosul laic, călugărul, preotul, ierarhul care se plasează prin fapte în afara Bisericii NU REPREZINTĂ BISERICA. Cea mai mare înșelare este atunci când văzând căderile unora din Biserică să ne smintim, să ne prostim singuri, astfel să ne îndepărtăm de Dumnezeu, de Biserica Sa.

Update: Cuvântul „reținere” de mai sus se referă la o arestare de 30 de zile ... prezentarea din presa laică a sunat ca și cum părintele în cauză a fost arestat și condamnat în aceeași zi, ori lucrurile nu stau chiar așa. Părintele a fost „reținut” pentru declarații 24 de ore, după care a fost eliberat sub control judiciar.

Căutări recente:

Map of Goa Progressive Music (18.03.11) 1996-2007 инструкция по эксплуатации ноутбук es ari anjelina jolis surati AV-Comparatives The Seamstress (2009) Online Fourplay unblock Երգեր Seabiscuit Заправка картриджей hp в Санкт-Пете производственная инструкция мойщика 133BPM Records собейт Pick Up Records/Lizard Яблонского Caro Ornamental Ведьмаку Win32 API CODEX descarca The River Why (2010) http://www.allshares.ge/download.ph артифлекс хондро инструкция свет 295 серия Bitt Sensation NuZone Gears DRAGOSTE LA PRIMA VEDERE EPISODUL 2 Чаки: Bài 19 : Tiếng Nhật Thông Dụng skelbimai IL TEMPO SE NE VA online power point servisi Best golden AWP для css ne IF FRENCH FRIES WERE FAT FREE латвийцев BELOW YOUR MEANS Naija Купить обои 5775-01 Купить обои 5652-25 Dumnezeu si хроническая глаукома lui mai cel sunt CE am care Cum din este Cea nu sau cu mare despre viața cei copii ai bine aL are toate unde Hristos Iisus SE ar cine Lumea 10 au domnului Dacă Prin Ioan te le mult face spre in IPs Calistrat De la Când VA sa ... pe Un
Lasa un comentariu
avatar
Articolul lunii
Retele Sociale
  • Facebook
  • Google+
  • Twitter
Citate Ortodoxe