17 Ianuarie 21

„La mulți ani binecuvântați”, preotului și neurochirurgului ȘTEFAN MINDEA!

IPS Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului, despre credință și știință la hirotonia Pr. Ștefan Mindea, neurochirurg: " Religia merge dincolo de știință, dar știința poate să facă începutul inteligibil al credinței. Și s-au întâlnit astăzi într-un medic iscusit. A spune că Pr. Mindea este un câștig este un cuvânt prea ușor. Este sublim!"
Pr. Ștefan Mindea (foto): "Orice boală trupească are și o bază sufletească. Consider că orice medic, în condiții perfecte, ar fi și preot. Este o combinație ideală pentru a vindeca sufletele oamenilor...A rămâne în România a venit prin gura Părintelui Iustin Pârvu. Facem mânăstire pentru viitorul copiilor noștri."

Dr. Mindea a înfiinţat prima secţie de Neurochirugie Minim Invazivă la Universitatea Stanford, fiind cel mai tânăr şef de secţie din istoria Universității Stanford. Timp de cinci ani consecutivi Dr. Ștefan Mindea a fost premiat în Top 5 "cel mai bun neurochirurg" al Universității Stanford.
Dr. Mindea a efectuat în premieră mai multe intervenții minim invazive cerebrale și spinale la Universitatea Stanford. Are peste 40 de publicații și lucrări în jurnale internaționale de specialitate, colaborator în 5 cărți de neurochirurgie și peste 100 de prezentări în diverse congrese internaționale de neurochirurgie.

A fost adus în țară prin grija și puterea duhovnicească a Cuviosului Iustin Pârvu, marele duhovnic - este un miracol chiar modul în care a ajuns împreună cu familia în România.

S-a stabilit la Tomis - Constanța, în vechiul pământ creștin al Dobrogei, acolo unde și-a deschis propria clinică.

Arhiepiscopul Teodosie, cel care a luptat pentru creștini în timpul acestei minciuni mondiale a "pandemiei" care a închis bisericile, i-a pus mâinile și a transmis Harul, așa cum se face din timpul Apostolilor prin Pogorârea Duhului Sfânt de la Cincizecime, când s-a înființat Biserica, și se va întâmpla până la Sfârșitul Vremurilor.
 
Foto credit: Doxologia.ro
Lasa un comentariu
avatar
Articolul lunii
Retele Sociale
  • Facebook
  • Google+
  • Twitter
  • Comentarii
  • Apreciate
  • Vizualizari
Citate Ortodoxe