30 Noiembrie 21

„La magazinul DM vânzătorii și paznicii sunt mai mult decât agresivi, zici că au făcut training direct cu Arafat”

Întâmplare tulburătoare la un magazin DM, mărturia aparține lui Eduard Dumitrache, iată postarea integrală:

„La magazinul DM vânzătorii și paznicii sunt mai mult decât agresivi, zici că au făcut training direct cu Arafat. Ieri o mămică cu trei copii s-a dus să cumpere lucruri de strictă necesitate, cum ar fi scutece și mâncare de bebeluși, cel mai mic fiind de o lună.
Paznicul și vânzătoarea ziceai că sunt cel puțin la frontiera Schengen. Când mama a vrut să o trimită pe fetița mai mare să cumpere măcar scutece, au zis ca legea nu permite decât celor cu certificat verde, că nu se specifică vârsta și că nu le dau voie celor sub 12 ani neînsoțiți de cineva cu certificat.
Ne mai facem bine?!Era o vorba despre o mamă și o necesitate urgentă, putea merge cu fetița dacă se temeau atât de mult de lege, dă-o încolo de lege! Cu legi de genul acesta au dat puțină putere unora care s-au trezit peste noapte șefi de CAP, peste mâncarea oamenilor! În primul rând în acel magazin nu trebuia să fie restricționat accesul, fiind unul de strictă necesitate, dacă în momente sensibile cum sunt cele din prezent nu livrează cele necesare înseamnă că ocupă locul degeaba în cartier!” - a scris Eduard Dumitrache. / sursă foto: modernbuyer.ro

Cum numim un asemenea comportament?
Merită astfel de magazine BOICOT ȘI FALIMENT din partea clienților?
Lasa un comentariu
avatar
Articolul lunii
Retele Sociale
  • Facebook
  • Google+
  • Twitter
  • Comentarii
  • Apreciate
  • Vizualizari
Citate Ortodoxe