14 August 22

La ce folosește istoria, ca materie la școală?

"La ce folosește istoria, ca materie la școală?", "Timp pierdut!", "Școala îi suprasolicită pe copii cu istoria", "Istoria nu ține de foame". Câți dintre noi nu s-au exprimat astfel față de copiii lor?
De aici și pana la a le anihila curiozitatea legat de propria identitate a fost un pas așa de mic. Si de a le da curaj celor care fac programa școlară să își bată joc de vârfurile nascute din neamul nostru și de istoria lui, de asemenea, a fost un pas de furnică. Pentru că au văzut că nu dăm doi bani pe identitatea noastră.
Pentru că lstoria te ajută să știi cine ești.
Iar a ști cine ești poate să te ajute, în timp, inclusiv să nu mori de foame. Greșită abordare am avut față de copiii noștri.
Iar acum îi criticăm că nu știu, că nu fac, că nu dreg. Dar nu noi le-am băgat în cap că nu le trebuie să știe din toate? Că nu folosește la nimic să știi istorie? - a scris Cristina Leordeanu pe un site social.

Interesant este că aproape nimeni nu își dă seama că progresismul, acest neo-comunism infect atacă istoria pentru a distruge iubirea de neam, iubirea, respectul pentru eroii care și-au dat viața pentru libertate și demnitate. Se atacă religia pentru a uita de Dumnezeu, de Înviere, de normal, de firesc, pentru a deveni toți nebuni, la fel ca „ei”! Pentru ca noi să devenim desfrânați, din ce în ce mai desfrânați, răi, să ne sfâșiem unii pe alții, să ne urâm poporul, istoria, iar eroii să-i uităm ... așa, încetul cu încetul să devenim sclavii unor eroi de carton, „eroi” propuși de neo-comuniștii din vest, sau din est, de prin filme, de prin tabloide ... atât!
Lasa un comentariu
avatar
Articolul lunii
Retele Sociale
  • Facebook
  • Google+
  • Twitter
  • Comentarii
  • Apreciate
  • Vizualizari
Citate Ortodoxe