16 Iunie 21

La a patra ecografie, medicul era vizibil deranjat că nu vreau să avortez ...

    Am repetat investigatiile, iar rezultatul era acelasi...„Ii lipsesc doua membre si nu e nicio problema, poti avorta.”

    Infioratoare propunere. Asta e, e copilul meu, il voi primi cum e. Daca l-as naste sanatos si ulterior ar ramane fara membre, l-as ucide?! Nuuuuuuu!!!

    Eram indurerata si furioasa, aveam destule necazuri, de ce si asta?! Au fost cateva zile grele, am vrut sa merg la Bucuresti pentru alta investigatie, mi-l imaginam pe prunc, incercam sa aflu cum sa il ajut cu handicapul lui... 1001 de ganduri, insa, ca prin minune, m-am linistit: „Daca ii lipsesc aceste doua membre pruncului meu, nu se poate face nimic”.

    Au fost cateva persoane,care au stiut si sigur s-au rugat pentru noi. Am revenit la o alta ecografie si la fel, ii lipseau membrele.

    Nu stiu,dar eram linistita, stiam ca pruncul e bine. La a patra eco, facuta de alt medic, care deja era vizibil deranjat ca nu am de gand sa avortez, mai ales ca era al saselea prunc, dupa mult timp de investigat, timp in care am invocat Sfintii ocrotitori ai nostri, ca prin minune, au aparut membrele. Medicul meu era bucuros.

    Am avut si ulei sfintit daruit de prietena mea, Ioana, de la Sfintii Rafail, Irina si Nicolae. Cu acest ulei mi-am dat pe burtica in care crestea Sava, nascut la termen si perfect sanatos.

Slava lui Dumnezeu pentru toate!
 
Mihaela, 37 de ani

Sursa: femeifericite.com
Lasa un comentariu
avatar
Articolul lunii
Retele Sociale
  • Facebook
  • Google+
  • Twitter
  • Comentarii
  • Apreciate
  • Vizualizari
Citate Ortodoxe