27 Noiembrie 22

L-am cunoscut pe internet...

    Am  citit  pe  internet câteva povestiri şi câteva reportaje despre avort şi am hotărât să vă scriu şi povestea mea. Am cunoscut pe cineva prin intermediul internetului acum 2 ani, el se numeşte Emilian şi este din Iaşi, iar eu sunt din Bucureşti. După 2 ani de aşteptare, în sfârşit ne- am întâlnit anul acesta în septembrie, am fost eu la Iaşi. Mi-a jurat că mă iubeşte şi că o să fie toată viaţa lângă mine, pentru că eu sunt cea mai potrivită pentru el şi că a visat să fie cu mine doi ani de zile. 
    A fost primul bărbat din viaţa mea, îl iubesc enorm, încă îl mai iubesc. Am stat la Iaşi 4 zile şi m-am întors la Bucureşti cu gândul că în curând o să mă mut la Iaşi pentru EL.
    La scurt timp am aflat că sunt însărcinată, m-am bucurat, chiar dacă am 22 de ani şi el 23, eu m-am bucurat pentru că ştiam că Emilian îşi doreşte un copil cu mine pentru că mă iubeşte... Însă, nu a fost aşa. Când a aflat, a început  să-mi spună că e prea tânăr şi că el vrea să-şi trăiască viaţa şi că nu are bani, iubirea aia mare pe care o avea pentru mine a zburat pur şi simplu. Asta nu m-a făcut să renunţ nici un moment la copilul meu, sunt însărcinată în o lună şi îmi doresc acest copil din tot sufletul meu, chiar dacă prietenul meu mi-a propus să fac avort. Părinţii mei încă nu ştiu de sarcina mea, în ianuarie voi pleca în Anglia, de unde sper să nu mă mai întorc niciodată, vreau o viaţa mai bună pentru copilul meu, el nu are nici o vină că tatăl lui  nu-l vrea. Însă ştiu că o să vină şi vremea când acest „tată” o să vrea să-şi ceară iertare în faţa copilului lui, nu ştiu daca va obţine această iertare, însă ştiu că Dumnezeu şi cu mine o să-l învăţăm pe acest copil ce înseamnă a ierta. 
    Scriu această scrisoare în atenţia tuturor tinerelor care rămân însărcinate. Iubiţi-vă copiii, indiferent de situaţia voastră actuală, Dumnezeu este bun cu noi şi nu ne lasă la greu, daţi naştere acelor copii care nu au nici o vină! Peste 8 luni o să fiu mamă, e cel mai minunat sentiment de pe acest pământ, mă simt mai plină de viaţă, simt că micuţul din mine depinde de starea mea de spirit şi de sănătate, aşa că pentru el sunt puternică. Simte şi tu ce simt eu acum!!! FII şi TU PUTERNICĂ! 
 
Gabriela

Extras din cartea: Sarcina neasteptata - Mărturii si întâmplări adevărate, aliantapentruviata.ro

Căutări recente:

Map of Goa Progressive Music (18.03.11) 1996-2007 инструкция по эксплуатации ноутбук es ari anjelina jolis surati AV-Comparatives The Seamstress (2009) Online Fourplay unblock Երգեր Seabiscuit Заправка картриджей hp в Санкт-Пете производственная инструкция мойщика 133BPM Records собейт Pick Up Records/Lizard Яблонского Caro Ornamental Ведьмаку Win32 API CODEX descarca The River Why (2010) http://www.allshares.ge/download.ph артифлекс хондро инструкция свет 295 серия Bitt Sensation NuZone Gears DRAGOSTE LA PRIMA VEDERE EPISODUL 2 Чаки: Bài 19 : Tiếng Nhật Thông Dụng skelbimai IL TEMPO SE NE VA online power point servisi Best golden AWP для css ne IF FRENCH FRIES WERE FAT FREE латвийцев BELOW YOUR MEANS Naija Купить обои 5775-01 Купить обои 5652-25 Dumnezeu si хроническая глаукома lui mai cel sunt CE am care Cum din este Cea nu sau cu mare despre viața cei copii ai bine aL are toate unde Hristos Iisus SE ar cine Lumea 10 au domnului Dacă Prin Ioan te le mult face spre in IPs Calistrat De la Când VA sa ... pe Un
Lasa un comentariu
avatar
Articolul lunii
Retele Sociale
  • Facebook
  • Google+
  • Twitter
  • Comentarii
  • Apreciate
  • Vizualizari
Citate Ortodoxe