30 Noiembrie 21

Jurnalistul Paul Gabriel Andrei: Voi cum v-ați pregătit pentru The Purge?

Jurnalistul Paul Gabriel Andrei prezintă într-o postare pe un site social un viitor sumbru, fictiv, făcând o paralelă cu un film apărut în anul 2013, filmul „The Purge”. Jurnalistul vorbește despre avertismentele venite dinspre Austria cu privire la întreruperea curentului, atrăgând atenția la o posibilă situație cel puțin periculoasă...

Iată postarea jurnalistului integrală:

„Nu știți la ce mă refer? Înțeleg că în viitorul nu foarte îndepărtat va urma o pană de curent totală în care toți vom fi în beznă. Că energie, că mediu, că nu mai rezistă planeta, d-astea.
Am citit că ne avertizează Austria că ar fi inevitabil. Eu nu știu ce să zic, dar m-a dus cu gândul la The Purge din 2013. Cum sărbătorim Halloween-ul și Crăciunul în fiecare an, așa în America viitorului se sărbătorește The Purge. Adica o zi în an în care poți comite orice fărădelege. Și de aici apăreau situații care mai de care mai ciudate.
Și scopul cică era unul bun, că astfel se mai reducea tensiunea din societate. Dacă aveai boală pe un vecin că ți-a dat mâncare proastă la câine puteai în ziua aia să îi zbori creierii. Dar a doua zi cică mergeai mai relaxat la muncă, fără să te întrebe nimeni de ce ala e mort. Toată lumea care nu voia să killărească pe cineva se baricada în casă, unii aveau case care se izolau singure cu sisteme care mai de care mai smechere.
Vă rog să nu râdeți, la câți idioți avem în ziua de azi pe lângă noi o astfel de idee ar prinde imediat. Ar sări unii să explice că trebuie aplicată deîndată pentru că astfel mai curățăm societatea și suntem oricum destul de stresați, nu strică o zi de relaxare totală.
Gândiți-vă că dacă nu am avea curent toate astea s-ar putea întâmpla. Nu ai vedea cine intră peste tine în casă, în curte, în cotețul cățelului. Aaah, e bine că am cățel eu.
Deci sunteți pregătiți?” - a scris Paul Gabriel Andrei.
Lasa un comentariu
avatar
Articolul lunii
Retele Sociale
  • Facebook
  • Google+
  • Twitter
  • Comentarii
  • Apreciate
  • Vizualizari
Citate Ortodoxe