09 Decembrie 22

Jurnalistul Paul Gabriel Andrei: „Iată că ușor-ușor încep unii să vorbească și să rostească cuvântul care bagă spaima în sufletele multora”

Iată că ușor-ușor încep unii să vorbească și să rostească cuvântul care bagă spaima în sufletele multora - "pace".
Doi experți din cadrul Carnegie Endowment for International Peace argumentează, într-un text publicat de revista Foreign Policy, că varianta unei negocieri pentru pace ar trebui să primeze, informează Libertatea.
"Levite și Perkovich consideră că a forța retragerea completă și umilitoare de pe câmpul de luptă a unui stat încolțit, înarmat nuclear și condus de un om care vede războiul său greșit ca pe o luptă existențială prezintă riscuri prea mari.
O încetare a focului negociată, cu o aplicare fermă, este cea mai bună opțiune, argumentează ei, oferind astfel o soluție care în acest moment este respinsă ferm de Kiev și de cei mai mulți oficiali și experți occidentali, care se arată gata să sprijine Ucraina pentru a-și elibera teritoriile."
Deci cum? Păi nu erai putinist dacă spuneai că Ucraina trebuie să negocieze? Și nu e doar atât, acești doi nenorociți care vor pacea plusează:
"Levite și Perkovich nu cred că Kievul sau Moscova sunt dispuse să facă pași spre un posibil armistițiu în acest moment – un fapt clarificat de altfel de ultimele declarații și de măsurile luate de cele două tabere.
De aceea, spun ei, pentru a preveni o escaladare care să implice armele nucleare, liderii mondiali trebuie să intervină pentru a încuraja Ucraina să propună acum o încetare a focului în termeni pe care și Rusia i-ar putea în cele din urmă accepta."
Adică ce susțin cei doi? Că ăștia de stau pe margine și încurajează lupta să se bage și să spun "Băi, gata, stop, v-ați bătut destul!".
Eeeh, uite că aici mie îmi dă cu virgulă. Am mai spus-o. Din păcate nimeni din conducerea "mondială" nu-și dorește pacea. Sau cel puțin nimeni nu dă semne că ar fi așa.
Dar simt nevoia să vă mai spun ce spun cei doi, pe care nu-i cunosc. Demontează și argumentul proștilor utili care tot fac comparația cu al Doilea Război Mondial:
"Dar, spun ei, finalul eroic al celui de-Al Doilea Război Mondial, în care agresorii au fost înfrânți și noi guverne democratice prietenoase au fost create, nu este o opțiune în acest caz – Germania și Japonia nu au avut arme nucleare; Rusia are.
Dacă forțele ucrainene nu pot expulza Rusia de pe teritoriile ocupate fără ca Putin, încolțit, să folosească armele nucleare ca ultimă soluție, este mai bine pentru poporul ucrainean, pentru Europa și pentru Statele Unite să acționeze acum, în urma acestei constatări, înainte de a începe un război nuclear"
Deci, putiniști și ăștia de la Carnegie, instituție cu sedii în China, Beirut, New Dehli... Bruxelles și Washington.

Autor: Paul Gabriel Andrei / Captură foto: Libertatea.ro

Căutări recente:

Map of Goa Progressive Music (18.03.11) 1996-2007 инструкция по эксплуатации ноутбук es ari anjelina jolis surati AV-Comparatives The Seamstress (2009) Online Fourplay unblock Երգեր Seabiscuit Заправка картриджей hp в Санкт-Пете производственная инструкция мойщика 133BPM Records собейт Pick Up Records/Lizard Яблонского Caro Ornamental Ведьмаку Win32 API CODEX descarca The River Why (2010) http://www.allshares.ge/download.ph артифлекс хондро инструкция свет 295 серия Bitt Sensation NuZone Gears DRAGOSTE LA PRIMA VEDERE EPISODUL 2 Чаки: Bài 19 : Tiếng Nhật Thông Dụng skelbimai IL TEMPO SE NE VA online power point servisi Best golden AWP для css ne IF FRENCH FRIES WERE FAT FREE латвийцев BELOW YOUR MEANS Naija Купить обои 5775-01 Купить обои 5652-25 Dumnezeu si хроническая глаукома lui mai cel sunt CE am care Cum din este Cea nu sau cu mare despre viața cei copii ai bine aL are toate unde Hristos Iisus SE ar cine Lumea 10 au domnului Dacă Prin Ioan te le mult face spre in IPs Calistrat De la Când VA sa ... pe Un
Lasa un comentariu
avatar
Articolul lunii
Retele Sociale
  • Facebook
  • Google+
  • Twitter
  • Comentarii
  • Apreciate
  • Vizualizari
Citate Ortodoxe