01 Decembrie 22

Acasă » Jurnalistul Paul Gabriel Andrei
1 2 3 4 5 6 »

Alta teorie a conspirației devenită realitate. Un articol despre avantajele și dezavantajele „cărnii cultivate” în Adevărul.

 • 15 Noiembrie 22
 • 92
Dacă până acum mai aveati dubii că trăiți intr-o adevărată lume distopică, puteți să va opriți, dar nu puteți coborî.
Să spicuim din articol:
"A fost nevoie de ani de experimente efectuate de o echipă de biologi, biochimiști și ingineri pentru a transforma acest concept într-un produs gata de consum. Acum, compania așteaptă undă verde de la Food and Drug Administration pentru a începe să vândă primele sale produse din carne culti ... Detalii... »


Jurnalistul Paul Gabriel Andrei: „Iată că ușor-ușor încep unii să vorbească și să rostească cuvântul care bagă spaima în sufletele multora”

 • 16 Octombrie 22
 • 153
Iată că ușor-ușor încep unii să vorbească și să rostească cuvântul care bagă spaima în sufletele multora - "pace".
Doi experți din cadrul Carnegie Endowment for International Peace argumentează, într-un text publicat de revista Foreign Policy, că varianta unei negocieri pentru pace ar trebui să primeze, informează Libertatea.
"Levite și Perkovich consideră că a forța retragerea completă și umilitoare de pe câmpul de lup ... Detalii... »


„Boy meets boy!”

 • 28 Septembrie 22
 • 351
Nu vă ascund că ieri am fost la cinema după ceva timp. Bucuriile vieții m-au împiedicat.
Știți că îmi place mult lectura, așa că am intrat în libraria Cărturești cât timp am așteptat ora vizionării.
Și iată ce minunății am găsit printre jucării, benzi desenate și alte cărți de colorat. Erau mulți oameni prin jur și deveneam suspect dacă luam la puricat totul, însă aceste două cărți chiar mi-au sărit în față. Dar erau mai multe, în loc ... Detalii... »


Să punem pietrele jos.

 • 19 Septembrie 22
 • 3303
În urmă cu mai bine de 3 ani, în aprilie 2019, un preot era acuzat că a bătut un copil, că l-a dat cu capul de pereți, că l-a umplut de sânge și că acesta nu a mai putut pleca pe picioarele lui de la școală.
Știrea a făcut înconjurul lumii, preotul a fost "demascat", apoi hărțuit și amenințat. Și-a închis contul de facebook din cauza amenințărilor. Pe la tv mama copilului venea cu tot felul de acuzații. Nimeni însă nu a cerut și v ... Detalii... »


Sondaj, de câte ori i-ați auzit pe ăștia cu încălzirea globală în gură vorbind despre defrișări?

 • 14 Septembrie 22
 • 150
Să reducem numărul de mașini, să trecem pe electric, să stingem becurile, să nu ne mai spălăm așa des, să trecem la somn mai devreme, să nu mai călătorim cu avionul, la toate s-au gândit.
Băi, eu pe unul nu l-am auzit să zică ceva de cauza principală pentru care a luat-o razna planeta asta, tăierile masive de păduri.
Și că tot se discută de Ucraina de câteva luni bune, iată o poză apărută în 2016 realizată de ONG-ul Agent Green. Cum a ... Detalii... »


Când totul e prea evident... și strident!

 • 11 Septembrie 22
 • 205
Mi-a apărut o știre cu <Reacția de milioane a lui Tudor Chirilă când a văzut o „drag queen” pe scena de la Vocea României: Noi suntem o țară intolerantă!">

Măi, Tudore, suntem o țară atât de tolerantă încât tu poți spune treaba asta la cea mai urmărită emisiune de vineri. Peste 1,4 milioane de români au putut vedea spectacolul de aseară.
Dar nu asta e problema, Tudor, că suntem sau nu intoleranți. Ci fapt ... Detalii... »


Iohannis a fugit pe twitter!

 • 31 August 22
 • 118
De teama contestatarilor si a mistourilor la care era supusă constant pagina sa de facebook, Klaus Iohnnis s-a refugiat pe altă platformă.
Eu sunt foarte atent la detalii, mai ales pe social media, si am observat aceasta tendință.
Klaus pe facebook devenise clovnul tuturor, din 10 comentarii la postari, dacă găseai unu să îl aprobe. Așa că echipa de PR care il tine în spate să pară "viu" a decis că e mai bine să o lase mai m ... Detalii... »


Cel mai mare dar de nuntă pe care îl putea primi liderul AUR

 • 27 August 22
 • 133
Am citit acum o postare din partea unui domn iubitor de delfini care facea apel public la domnul Covaci să nu cânte cumva la nunta lui George Simion. Si domnul Covaci ce face? Îl ignoră și cântă, e posibil așa ceva?
Dar de dimineață au tot apărut misto-uri, caterinci, știri si postări de tot felul despre evenimentul de la Vâlcea. Acum, în ultima oră, avem un apel din partea cuiva care a anunțat o bombă in zonă. Evident că alertele trebuie v ... Detalii... »


E urgență la ăștia de la Organizatia Mondială a Sănătății... OMS cere ajutorul publicului pentru a redenumi variola maimuței.

 • 18 August 22
 • 165
"OMS cere ajutorul publicului pentru a redenumi variola maimuței. Variola maimuței, boala care a devenit o urgență sanitară în mai multe țări europene și în SUA în ultima perioadă, va fi redenumită de Organizația Mondială a Sănătății cu ajutorul ideilor propuse de public. OMS a precizat, însă, că numele ales nu va fi unul ridicol"

Vă dați seama? Si-au dat seama că boala asta afectează în cea mai mare măsură niște persoane c ... Detalii... »


Seceta este dorită. Seceta e acum noul instrument prin care Noua Ordine Mondială vrea să preia hățurile peste noi toți.

 • 30 Iulie 22
 • 576
Ei nu vor să scapam de secetă, banii se fac atunci când necesitatea e tot mai mare. Bine, fac bani doar o parte din oameni.
Daca sunt roșii peste tot, pretul e mic si câștigă puțin cate puțin toti producătorii, manipulatorii de marfa, transportatorii etc.
Dacă roșiile nu se fac, câștigă doar cel care are solar si le aduce in piață. E un principiu simplist.
Pai cum explicați știrea din captură? Adică ăia sunt disperati si sapă pu ... Detalii... »


Încălzire globală, apocalipsă meteo, temperaturi record, secetă nemaiîntâlnită!

 • 21 Iulie 22
 • 261
După o pandemie în care s-au făcut mari "progrese' în domeniul controlului populației, acum se testează terenul pe motivul încălzirii globale.
Și vin ăștia de la Comisia Europeană, de la OMS, de pe la toate guvernele să ne tragă de urechi că nu închidem robinetul când ne spălăm pe dinți. Că d-aia au loc atâtea incendii simultan pe planetă, că am uitat eu furtunul deschis în curte și a rămas lumea fără apă.
Prieteni, ce veniți ... Detalii... »


Ministrul Energiei le mulțumește companiilor care s-au conformat și au aplicat și ei marea reducere de 25 de bani.

 • 02 Iulie 22
 • 187
Băi, doar eu am sentimentul că acest individ ne ia pe toți de proști?
Adică ăștia fac profit cu milioanele de euro pe secundă (exagerez) și noi să le pupăm picioarele și să le facem și un masaj pentru ăștia 25 de bani?
Domnule Virgil Popescu, poate vă reținem, dați-vă demisia că ne-am convins, sunteți pilaf cu carne.
Să mă anunțati când puteți veni să vă ofer un gest de mulțumire pentru tot ce faceți pentru noi. Vă dau dumneavoa ... Detalii... »


-->
Articolul lunii
Retele Sociale
 • Facebook
 • Google+
 • Twitter
Citate Ortodoxe