24 Octombrie 20

Jurnalistul Cornelius Florin: „Începând cu data de 15 Iunie voi fi în biserică pe durata slujbei. #HaiînBiserică”

   Creștinii încep să simtă cu adevărat că statul, guvernarea își bate joc de ei. Faptul că slujbele, cel mai probabil, se fac tot afară chiar și după 15 mai reprezintă un atac clar contra Bisericii. Se deschid mall-urile, foarte multe spații comerciale, am înțeles că până și BET-urile....și Biserica nu? Mă întreb, până când va mai ține bătaia asta de joc? Românii, oamenii au nevoie de Dumnezeu, de Biserică, de Trupul și Sângele Mântuitorului...unde în lume mai avem o situație ca în România? În țara asta chiar nu mai există nici un creștin la conducerea țării, nici un om cu adevărat rațional?
   Sunt pentru respectarea legii, așa am făcut mereu și nu îmi schimb părerea, dar ceea ce se întâmplă astăzi cu privire la Biserica, e sub orice critică! Am impresia că statul dă foc societății prin astfel de decizii.

   Pe un site social, jurnalistul Cornelius Florin postează și el un mesaj de indignare pe un site social cu privire la ignoranța din partea statului îndreptată contra Bisericii: „Începând cu data de 15 Iunie voi fi în biserică pe durata slujbei. Așa nu se mai poate. Văd că începând cu data de 15 Iunie se vor deschide mai multe spații comerciale. Dar Biserica mea nu a ajuns mai prejos de un amărât de mall. După data de 15 Iunie voi fi în biserică fie că se face slujba în curte, fie că se va face în altă parte, eu voi sta ÎN BISERICĂ. Eu spun STOP acestor mizerii de "recomandări". Dacă ei pot merge la mall atunci și eu pot merge la biserică. Luați atitudine fraților că ăștia ne calcă credința în picioare dacă dormim pe noi. S-a declarat că se vor deschide casele de pariuri, loteria și jocurile de noroc. Da fraților. Cazinoul a devenit mai necesar pentru om decât participarea la Sfânta Liturghie și decât împărtășirea din același Potir. „Se permite reluarea activităților pentru jocurile de noroc, respectiv Loteria, casele de pariuri care prezintă un risc epidemiologic relativ scăzut” -a anunțat premierul Ludovic Orban joi seara, la începutul ședinței de guvern. La începutul ședinței!!!!!! Asta a fost printre primele griji. Casele de pariuri reprezintă un risc epidemiologic scăzut????????? Adică au ajuns toate BET-urile să fie mai sigure decât biserica????? Rușine să vă fie vouă conducătorilor vânduți! Nu este posibil așa ceva!!!!! Eu iau atitudine! #HaiînBiserică.”
Lasa un comentariu
avatar
Articolul lunii
Retele Sociale
  • Facebook
  • Google+
  • Twitter
  • Comentarii
  • Apreciate
  • Vizualizari
Citate Ortodoxe