27 Noiembrie 22

JOS LABELE DE PE PĂRINTELE CALISTRAT, IUDELOR! OPRIȚI-VĂ!

„Palma părintelui Calistrat a spart puroiul cu femeile "agitate" din biserică. Si, mai ales, din mânăstiri. Le stim toți. Cele care umblă după preoți si după călugări. Si care fac si scandal.
E nenorocire cu ele, credeti-mă pe cuvânt, știu ce spun, nu e cazul să dau aici detalii. Nu aveti idee ce hal de zaveră pot face femeile astea în jurul lor. E de "Doamne, ferește!" Resimți ca pe o mare biruință împotriva celui rău când reușești să nu cârtești împotriva a ceea ce pot isca.
Una de asta i-a pus piedică părintelui Calistrat de a și căzut părintele pe un genunchi, genunchiul care oricum îl durea. Poate că nu trebuia să procedeze astfel, adică nu trebuia să o arunce pe aia la doi metri. Sau poate că trebuia să o arunce la 10 metri. Ca să se gândească de două ori cele care vor sa facă scandal, înainte de a îl face.
Dar pâna la urmă e treaba mea, a noastră,  să judecăm ispitele părintelui Calistrat, care a făcut bine altora într-un an, cât n-am facut eu, noi,  într-o  viață? Ispitele pe care le are părintele Calistrat sunt între Sfinția Sa, duhovnic și Hristos.
Eu constat doar că a ridicat problema scandalagioaicelor obsedate, suferind de tot felul de tulburări, din biserică. Pe care e posibil să le si trimită cineva să destabilizeze, e si asta o variantă. Si mă bucur că a ieșit la iveală ce pot face astea în jurul lor.
Lăsati-l pe parintele Calistrat în pace! Mai ales voi, cei care nu mergeti la biserică niciodată si nu stiti nimic de ea. Dati-vă jos de pe Scaunul Judecății. Că Judecata e la Next Level, ceva mai Sus, nu e la noi. Noi să ne spălăm cât de cât propria mizerie.” - a scris Cristina Leordeanu pe un site social.

Căutări recente:

Map of Goa Progressive Music (18.03.11) 1996-2007 инструкция по эксплуатации ноутбук es ari anjelina jolis surati AV-Comparatives The Seamstress (2009) Online Fourplay unblock Երգեր Seabiscuit Заправка картриджей hp в Санкт-Пете производственная инструкция мойщика 133BPM Records собейт Pick Up Records/Lizard Яблонского Caro Ornamental Ведьмаку Win32 API CODEX descarca The River Why (2010) http://www.allshares.ge/download.ph артифлекс хондро инструкция свет 295 серия Bitt Sensation NuZone Gears DRAGOSTE LA PRIMA VEDERE EPISODUL 2 Чаки: Bài 19 : Tiếng Nhật Thông Dụng skelbimai IL TEMPO SE NE VA online power point servisi Best golden AWP для css ne IF FRENCH FRIES WERE FAT FREE латвийцев BELOW YOUR MEANS Naija Купить обои 5775-01 Купить обои 5652-25 Dumnezeu si хроническая глаукома lui mai cel sunt CE am care Cum din este Cea nu sau cu mare despre viața cei copii ai bine aL are toate unde Hristos Iisus SE ar cine Lumea 10 au domnului Dacă Prin Ioan te le mult face spre in IPs Calistrat De la Când VA sa ... pe Un
Lasa un comentariu
avatar
Articolul lunii
Retele Sociale
  • Facebook
  • Google+
  • Twitter
  • Comentarii
  • Apreciate
  • Vizualizari
Citate Ortodoxe