26 Mai 22

Joe Biden: Eu am sugerat bombardarea Belgradului, aruncarea în aer a podurilor...

Rusia scoate din arhivă un moment de sinceritate al lui Biden, pe vremea când era în deplinătatea facultăților mintale: "Eu am sugerat bombardarea Belgradului, aruncarea în aer a podurilor... " etc.
Era anul 1999.
Asta a însemnat mii de morți civili, inclusiv femei și copii, în capitala vecinilor noștri.
Este răspunsul Moscovei la acuza de "criminal de război" pe care președintele american a adus-o președintelui rus.
Azi, Misiunea Permanentă a Chinei în UE, după ce secretarul general al NATO a cerut Beijingului să condamne acțiunile Rusiei în Ucraina, i-a transmis acestuia:
"Poporul chinez poate da mărturie despre durerile și suferințele altor state, deoarece noi NU VOM UITA NICIODATĂ cine a bombardat ambasada noastră din R. F. Iugoslavia. Și nu avem nevoie de prelegeri despre justiție DIN PARTEA UNUI VIOLATOR DE DREPT INTERNAȚIONAL" (subl. mea)
La 7 mai 1999, un bombardament sugerat de Biden a lovit Ambasada Chinei la Belgrad. În urma acestuia, trei persoane au fost ucise și peste 20 au fost rănite.
Experții în politica Asiei spun că retorica chineză este neobișnuită, mai ales exprimarea din prima parte a scurtului răspuns, acel "nu vom uita niciodată".
Istoria se poate întoarce ca un bumerang.

(Rog pe cei care nu suportă aceste informații să ocolească pagina. Nu fac decât să suplinesc ceea ce presa mainstream nu oferă publicului. Vă mulțumesc.)

Autor: Iulian Capsali, Facebook.

Notă site: Faptul că forțele militare americane se poartă de multe zeci de ani ca niște criminali de țări prin toată lumea NU este o noutate, sau că marile imperii, inclusiv Rusia, au „mușcat” constant din vecini, noutatea cea mare, ceea ce televiziunile „miluite de statul român” (credit: Ion Cristoiu) cu mulți bani nu vor arăta oamenilor, este faptul că fix Biden a dat startul RĂZBOIULUI contra Belgradului!!! Să nu mai vorbim de implicarea SUA din Afganistan timp de 20 de ani ...
În orice război se întâmplă crime și atrocități, ăsta este războiul ... eu sunt zilnic stupefiat cum mulți pe rețelele sociale sunt mirați că nu știu ce clădire a fost atacată, că au murit nu știu câți oameni ...fraților, ăsta este războiul, culmea este că pentru continuarea acestui război forțele militare NATO alimentează masiv Ucraina, mă întreb, oare de ce? De ce nu se fac eforturi masive din partea acelora care alimentează masiv războiul și pentru pace, nu pentru armament? Interesant este că fix ăia care au zilnic „pacea” în gură și fel de fel de acuzații contra dictatorului Putin, sunt tot aceiași care alimentează material și propagandistic războiul în continuare. Probabil că pentru ei nu contează că mor oameni, și de-o parte și de alta ...


 
Captură foto: Facebook.com
Lasa un comentariu
avatar
Articolul lunii
Retele Sociale
  • Facebook
  • Google+
  • Twitter
  • Comentarii
  • Apreciate
  • Vizualizari
Citate Ortodoxe