27 Iunie 22

Iubiți prieteni, din nefericire, am ajuns să trăim vremuri pe care le credeam de mult apuse ...

Iubiți prieteni, din nefericire, am ajuns să trăim vremuri pe care le credeam de mult apuse, pentru că, într-o societate din ce în ce mai secularizată, se pune problema demolării unei Biserici, adică a Bisericii cu hramul Izvorul Tămăduirii, din orașul Constanța. Am scris și m-am exprimat în repetate rânduri, într-o manieră fermă, împotriva demolării unei Biserici și, de aceea, sunt convins că trebuie să facem totul pentru ca familia ortodoxă aparținând de Biserica Izvorul Tămăduirii să se bucure în continuare de ospitalitatea oferită de Mântuitorul Hristos la El Acasă.
Ziarul "Ziua de Constanța" a inițiat un sondaj pe site-ul propriu (ziuadeconstanta.ro) prin care constănțenii sunt întrebați dacă sunt sau nu de acord cu demolarea lăcașului de cult menționat. Evident că am răspuns cu un NU categoric, ceea ce vă rog și vă invit să faceți pentru că lumea de azi nu trebuie să-și mai permită să-L răstignească încă o dată pe Hristos, pentru că aceasta se întâmplă când este demolată o Biserică.
Să ne rugăm Bunului Dumnezeu să le dea celor care au putere decizională gândul cel bun,astfel încât aceștia să nu-și asocieze numele în cărțile de istorie cu cei care au demolat  Biserici în vremuri de tristă amintire.

Protos Dr. Sofian Costea
Lasa un comentariu
avatar
Articolul lunii
Retele Sociale
  • Facebook
  • Google+
  • Twitter
  • Comentarii
  • Apreciate
  • Vizualizari
Citate Ortodoxe