27 Mai 22

Istoria se repetă: S-A ÎNTÂMPLAT ACUM 60 DE ANI: În iunie 1962, s-a întâmplat exact acelaş lucru!

Aveam 10 ani! Am trăit în mod real alături de părinţii mei acele evenimente, restul le cunosc din istoria scrisă recent reconstituite de istorici, cu documentaţie sigură!!
Atunci a izbucnit, spre GROAZA întregii PLANETE: CRIZA RACHETELOR DIN CUBA! În loc de Ukraina: Cuba, condusă atunci de Fidel Castro (acum cu Ukr. a lui Zelenski)! Protagoniştii aceeaşi: Uniunea Sovietică condusă de Nikita Hruşciov şi, SUA, condusă de vestitul Jeorge Fiz. Kennedi, cel împuşcat în 1963 la Dallas. Rolurile erau inverse, dar rezultatele se preconizau ACELEAŞ: AMENINŢAREA CU RĂZBOIUL NUCLEAR făcută de J.F.Kennedi la adresa Uniunii Sovietice. Motivul? Amplasarea în mare secret pe teritoriul Cubei, devenită comunistă, de rachete atomice intercontinentale ruseşti R-2, îndreptate spre Washington. Am trăit clipe de groază şi pe bună dreptate: toată Planeta săpa adăposturi anti-atomice! Nici o parte nu ceda, victoria ar fi avut „gust de cenuşă", cum spunea regretatul Kennedy! America trimisese o escadră de avioane cvadrimotuare de bombardament VULCAN, dotată cu bombe atomice!!! în Alaska pentru a ataca Un. Sovietică! Dintr-o eroare, acestă excadră a pornit la decolare spre URSS şi doar prezenţa de spirit a Comandantului Bazei, care a semnalizat cu farurile maşinii sale, LE-A OPRIT din mers în ultima clipă! Staţiile radio de bord, le opriseră din motive de securitste şi din PROSTIE!
Ca să fie şi mai rău, 3 submarine ruseşti de atac, fiecare dotate cu câte o torpilă NUCLEARĂ la bord şi blocate radio de americani ca să NU poată lua legătura radio cu Moscova, încercau să spargă blocada navală americană. Comandanţii ruşi au avut maturitatea şi EROISMUL, să nu le lanseze, ceea ce ar fi însemnat SFÂRŞITUL şi, ieşind la suprafaţă în faţa distrugăturelor americane, au făcut calea întorsă! Pentru prima dată în viaţa lor, marinarii americani, vedeau de aproape un submarin sovietic!
Până la urmă, după 3 zile DE GROAZĂ, în care Nikita Hruşciov a dormit pe o sofa la Kremlin, iar Kennedi în Biroul Oval, criza s-a rezolvat diplomatic, ruşii retrăgând rachetele lor din Cuba, iar americanii rachetele lor nucleare JUPITER, din Turcia!
Astăzi, din cauza unui Idiot de Zelenski şi din cauza unei ţări satanice ca Ukraina, care se văicăreşte de mama focului că NU INTERVINE NATO s-o salveze, SE PREFIGUREAZĂ ACELAŞ SCENARIU!
Românii, să ajute copilaşii şi femeile ukrainiene, dar de rest: SĂ ÎŞI VADĂ DE FACTURILE LOR LA ENERGIE IMENSE ŞI SĂ ÎNTOARCĂ SPATELE PROPAGANDEI IRESPONSABILE ale Serviciilor Secrete ukrainiene care au INUNDAT CU MINCIUNI INTERNETUL şi sunt DESTINATE TUTUROR ŢĂRILOR EUROPENE pentru a forța mâna NATO!
„Timp de 2 ore au tăbărât pe mine să mă contrazică şi să mă descurajeze, indivizi pe care îi bănuiesc a fi agenţi ai Serviciilor Secrete ukrainiene vorbitori ai limbii române, cu misiunea anihilării mediatice a celor ce nu îi slăvesc pe ukranieni! Ei sunt activi în toate limbile europene şi ne atacă din estul României! Acum îi dispreţuiesc din toată inima pe troglodiţii aceştia care se cred eroii Europei! Atât au reuşit să mă "cucerească"!”

Autor: Victor Lapusneanu, Facebook.
Lasa un comentariu
avatar
Articolul lunii
Retele Sociale
  • Facebook
  • Google+
  • Twitter
  • Comentarii
  • Apreciate
  • Vizualizari
Citate Ortodoxe