25 Ianuarie 22

Istoria recentă a României este ascunsă de către politicienii din ultimii zeci de ani

Istoria recentă a României este ascunsă de către politicienii din ultimii zeci de ani ... și totuși, acești trădători de neam și țară continuă să vorbească ei despre dictatura comunistă, tocmai ei, „noii comuniști” ai zilelor noastre.
Orice studiu decent pe acest subiect poate arăta că în școală elevii nu învață despre Revoluția din 1989 (revoluție transformată în lovitură de stat), despre temnițele comuniste, despre exterminarea creștinilor, despre exterminarea oamenilor de cultură în dictatura comunistă, nimic din ce ar trebui să trezească la realitate tineretul român. Nu se vrea ca România să fie clădită pe tineri deștepți, informați și raționali, se dorește eliminarea iubirii de țară, eliminarea patriotismului din sângele de român, eliminarea a tot ceea ce înseamnă român, tot ceea ce înseamnă sfințenia acestui popor!

În acord cu această părere a scris și George Lăpădat pe un site social: „Astăzi, că tot vorbim despre eroi și revoluție, vreau doar să vă reamintesc că, în 11 ani de școală în România, nu am învățat nimic despre Revoluția din 1989, Reeducarea de la Pitești, temnițele din Aiud, Jilava și alte locuri, despre munca de la Canal, colectivizare și alte orori ale comunismului.
Nu, eroii nu mor niciodată, dar pot fi foarte ușor uitați.”

Foto credit: tribunainvatamantului.ro
Lasa un comentariu
avatar
Articolul lunii
Retele Sociale
  • Facebook
  • Google+
  • Twitter
  • Comentarii
  • Apreciate
  • Vizualizari
Citate Ortodoxe