25 Ianuarie 22

Israel și Marea Britanie, fruntașele la vaccinare contra-covid sunt sătule de „pandemie și restricții”

Declarațiile publicate de surse media din străinătate și din România prezintă o nouă declarație a ministrului britanic al Sănătăţii care spune că nu vor mai fi introduse noi restricţii, și că oamenii trebuie să învețe să trăiască cu virusul.
Recent, și
Israelul se pare că evaluează opțiunea eliminării restricțiilor și optează pentru “imunizarea în masă” contra omicronului (noua tulpină Covid-19, mai puțin periculoasă se pare). Premierul israelian Naftali Bennett, a declarat: "Este clar că problema nu poate fi rezolvată doar prin vaccinare".
Anumite voci din media olandeză publicase acum câteva săptămâni despre România că ar fi țara cu cel mai mare procent de imunizare naturală, asta în ciuda procentului vaccinării anti-covid foarte scăzut. Cu toate acestea, România se află de o perioadă bună în zona verde din punct de vedere al infectărilor cu Covid-19 comparativ cu țările „emancipate” și super-vaccinate dar în zona ROȘIE după numărul de infectări cu noua gripă, Covid-19.

P.S. Da, virusul Covid-19 nu este o „simplă” gripă, dar nici sida sau cancer, să fim serioși. Procentul de mortalitate al Covid-19, căci asta ne interesează pe noi, comparativ cu gripa sezonieră, în România este aproximativ dublu într-un sistem de sănătate și el bolnav ... asta în timp ce în țările cu un sistem de sănătate mai performant, rata mortalității cu Covid-19 este aproximativ similară cu cea a gripei sezoniere, gripă care se pare că a fost „eliminată” din statisticile din ultimii doi ani în România.
 

Foto credit: daniel-roxin.ro

Lasa un comentariu
avatar
Articolul lunii
Retele Sociale
  • Facebook
  • Google+
  • Twitter
  • Comentarii
  • Apreciate
  • Vizualizari
Citate Ortodoxe