02 Octombrie 22

IPS Teofan este luat în derâdere de către schismatici, prezentându-se articole MINCINOASE DESPRE EL

    ATENTIE la cei care nu isi pomenesc episcopul, cei care se rup de Biserica Ortodoxa numindu-se GRESIT in continuare Ortodocsi in timp ce ei sunt de fapt schismatici. 
    Zilele acestea am observat o postare schismatica cu o poza facuta la o filmare cu IPS Teofan unde enumera anumite invataturi crestine pe degete iar schismaticii au facut poza fix cand mitropolitul a ridicat acel deget pentru a enumera ceea ce avea de prezentat in discutie. 
    Filmarea cu pricina este cea de joc la MINUTUL 13. Din nou vedem un atac la un mitropolit Ortodox din partea schismaticilor prin dezbinare si jignire directa adusa Bisericii lui Hristos prin astfel de prezentari caracteristice mass media in care mai mult esti dezinformat decat informat.
    Schismaticii sustin ca IPS Teofan "intr-o filmare" a jignit toata lumea in timp ce le arata si degetul mijlociu. TOTAL neadevarat caci dupa cum bine vedem in filmarea de mai jos, IPS Teofan nu face altceva decat sa enumere, aratand cate un DEGET, nu altceva!!
    Am auzit o vorba foarte adevarata mai de mult de la cineva si vi-o marturisesc si voua, "cel care nu se uita la TV este neinformat iar cel care se uita la TV este dezinformat. 


Va recomand si:

"Popa" schismatic care se declara Ortodox DAR NU ESTE si sustine ca a fost "hirotonisit" de stilisti
Cei impotriva Sinodului din Creta isi arata adevarata fata
Iata limbajul halucinant a unui schismatic care se declara "contra Sinodului din Creta (2016)"
"DUHUL SCHISMATIC" loveste din nou

Căutări recente:

Map of Goa Progressive Music (18.03.11) 1996-2007 инструкция по эксплуатации ноутбук es ari anjelina jolis surati AV-Comparatives The Seamstress (2009) Online Fourplay unblock Երգեր Seabiscuit Заправка картриджей hp в Санкт-Пете производственная инструкция мойщика 133BPM Records собейт Pick Up Records/Lizard Яблонского Caro Ornamental Ведьмаку Win32 API CODEX descarca The River Why (2010) http://www.allshares.ge/download.ph артифлекс хондро инструкция свет 295 серия Bitt Sensation NuZone Gears DRAGOSTE LA PRIMA VEDERE EPISODUL 2 Чаки: Bài 19 : Tiếng Nhật Thông Dụng skelbimai IL TEMPO SE NE VA online power point servisi Best golden AWP для css ne IF FRENCH FRIES WERE FAT FREE латвийцев BELOW YOUR MEANS Naija Купить обои 5775-01 Купить обои 5652-25 Dumnezeu si хроническая глаукома lui mai cel sunt CE am care Cum din este Cea nu sau cu mare despre viața cei copii ai bine aL are toate unde Hristos Iisus SE ar cine Lumea 10 au domnului Dacă Prin Ioan te le mult face spre in IPs Calistrat De la Când VA sa ... pe Un
Lasa un comentariu
avatar
Articolul lunii
Retele Sociale
  • Facebook
  • Google+
  • Twitter
Citate Ortodoxe