23 Ianuarie 22

IPS Teodosie: „Dreptul la muncă e dat de Dumnezeu”

Înalt Prea Sfinţitul Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului, a vorbit recent despre certificatul verde și eventualitatea necesitării acestuia la locul de muncă. Acesta a spus că implementarea unui astfel de certificat ar fi „un păcat foarte greu”, menționând faptul că „dreptul la muncă e dat de Dumnezeu”.

„Dacă li se ia oamenilor și dreptul la muncă… Eu cred că aceasta nu e în regulă. Cu certificat… În ce constă certificatul, să se vaccineze, nu? Mai marii politici au spus că nu trebuie să fie vaccinul obligatoriu. Chiar președintele a spus. Acum de ce se întorc? Ce spui, trebuie să-ți asumi”, a spus Arhiepiscopul Tomisului, Înalt Prea Sfinţitul Teodosie.

IPS Teodosie a făcut referire și la recentele proteste contra obligativității vaccinării și a certificatului verde la locul de muncă:

„Nu că sunt alături. Eu sunt alături de principii. Dreptul la muncă e dat de Dumnezeu. Sunt împotriva dreptului dat de Dumnezeu? Sper ca parlamentarii să aibă această înțelepciune, că-și asumă un păcat foarte greu. Va atârna greu acest păcat dacă opresc oamenii să muncească, dacă îi extermină pe români, cum au fost atât de păgubiți și de amendați românii. După ce că sunt săraci, li se ia și bruma pe care o mai au prin aceste amenzi. Nu ar trebui să se dea amenzi”, a declarat IPS Teodosie (foto).
Lasa un comentariu
avatar
Articolul lunii
Retele Sociale
  • Facebook
  • Google+
  • Twitter
  • Comentarii
  • Apreciate
  • Vizualizari
Citate Ortodoxe